2777
2789
همه درسولی ب نظرتون ب حقوق کمش می‌ارزه

معلم بازنشسته ام در کنار حقوق همسرم خوبه و در مقابل کار خانم هایی که  توی فروشگاه ها یا کارخونه ها با اون ساعات طولانی و حقوق کمتر از ما کار میکنن  بد نیست   و باید گفت الحمد لله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا اعلام میکنن ؟ شرایطش چیه ؟

تو اخبار و سایت 

داشتن مدرک لیسانس و بالاتر . باید ببینی شهرت رشتتو میخواد یا ن 

مثلاً یهو میگن تو کل شهر فقط یک نفر میخوان 

البته امسال نیرو های غیر رسمی رو میگیرن

یجوری یه عده میگن حقوقش کمه میشه بفرمایید کدوم کار کارمندی به ازای ۴ونیم ساعت کار در روز حقوقش بیشتر ...

دختر عمه ی من فروشندگی می‌کنه از شنبه تا پنجشنبه می‌ره از ساعت ۸ تا ۲ و ۴ تا ۹ شب با حقوق ۷ تومن  فول تااااایم 

اون روز داشت می‌گفت معلمی حقوقش کمه و خوب نیست 🤣🤣🤣 درصورتیکه معلمی شنبه تا چهارشنبه هست. پاره وقته و فوقش ۸ تا ۱ باشه حقوقشم حداقل 10 تومنه و شأن اجتماعی هم داره 

شاخ دروردم بخدا حیف که حوصله بحث نداشتم باهاش گذاشتم تو افکار خودش بمونه و بپوسه

خیر چون تعطیلاتش زیاده فرسایش جسمی کم محیطش خوبه وگرنه شاید ی ناخنکار یا رنگ کار درآمدش بیشتر باشه و ...

عاو مای گاد. 

ولی بنظرم یک زن ارزشش بیشتر اینچیزاست و قوی تر از این حرفاست.

تلخ ولی عمیق..
دختر عمه ی من فروشندگی می‌کنه از شنبه تا پنجشنبه می‌ره از ساعت ۸ تا ۲ و ۴ تا ۹ شب با حقوق ۷ تومن فو ...

میگفتی اره فروشندگی خیلی خوبه صبح تا شب همش در حال کار باشی حتی بیمه هم نداشته باشی😵‍💫

معلمی تایم ازاد بیشتری داره واسه این میگن🤦‍♀️🤦‍♀️

دلیل منطقی نیست

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

معلمی تایم ازاد بیشتری داره واسه این میگن🤦‍♀️🤦‍♀️

باتوجه به پروفتون فکر میکردم کوردیم هستید

تا نگام به امضاتون افتاد

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

باتوجه به پروفتون فکر میکردم کوردیم هستیدتا نگام به امضاتون افتاد

پروفم کاملا متناسب با امضامه 

اشتباه فکر کردید 

گلونی لری 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

پروفم کاملا متناسب با امضامه اشتباه فکر کردید

نه آخه گلونی کوردیه 

البته بین لر و کورد مشترکه