2777
2789
بله همینطورهو البته چفیه ها فکر کنم‌طرحشون فرق داشته باشهو بله گلونی و چفیه کوردی هستن

بله باورشما همه جهان پوششون و طرحاشون از شما قرض گرفتن 

البته باور خودتون بقیه قبول ندارن مطلقا

گلونی لری 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها لباس مخصوصتون همون لباس های زنونه و مردونه ای هست که دارید ولی طرح گلونی جز اون هانیست

نه دوست عزیز

ما از پارچه گلونی با همون طرح هم به عنوان لباس هم استفاده می‌کنیم

کوردی هستش

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

بله همینطورهو البته چفیه ها فکر کنم‌طرحشون فرق داشته باشهو بله گلونی و چفیه کوردی هستن

چفیه مال عرباس 

گلونی ام مال قوم بزرگ و زن و مرد لره یه گوگل سرچ بزن اینجوری تو سایت عمومی نگو به عربا و لرا بر میخوره کردا که روسری ندارن همه سربازن😐😐

گلونی لریه هر اقوام دیگه ای میپوشن از روی علاقس

خیر

گلونی روسری ماست

و از روی علاقه نیست چون مال ماست میپوشیم 

عزیزم بیای شهرای کوردنشین بگی گلونی مال شما نیست میکشنت 

نگو اینطوری

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

بله باورشما همه جهان پوششون و طرحاشون از شما قرض گرفتن البته باور خودتون بقیه قبول ندارن مطلقا

دوباره بخونید من نگفتم اینو

گفتم چفیه برای هرکی طرحش متفاوته و اونا یجور دیگه میپوشنش اصلا

ما یجور دیگه

اتفاقا درسته

ن۶ سعی کن منبع درست بخونی

نه دوست عزیزما از پارچه گلونی با همون طرح هم به عنوان لباس هم استفاده می‌کنیمکوردی هستش

بله تماما استفاده میکنید تا تماما بگید غصبش کنید

وگرنه این طرح برای روسری در لباس استفاده نمیشه

استفاده از طرح اقوام دیگ و اصرارش برای غصبش اصلا کار خوبی نیست

نه دوست عزیزما از پارچه گلونی با همون طرح هم به عنوان لباس هم استفاده می‌کنیمکوردی هستش

خب استفاده میکنید اما مالکش که قوم کرد نیست مگه من الان لباس ترکی بپوشم صاحب لباس ترکی ام هر کی هر چی برداره که مالکش نیست کرد ها از روی علاقه و نزدیکی با لر ها میپوشن

چفیه مال عرباس گلونی ام مال قوم بزرگ و زن و مرد لره یه گوگل سرچ بزن اینجوری تو سایت عمومی نگو به عرب ...

نه 

گلونی و چفیه کوردی هستن

از لباس های مخصوص ما

البته گلونی مشترک بین ما و شماست

حتی بزنی گوگل هم اینو میگه

دوباره بخونید من نگفتم اینوگفتم چفیه برای هرکی طرحش متفاوته و اونا یجور دیگه میپوشنش اصلاما یجور دیگ ...

بارها دیدم همون طرحه 

بازم از اون طرح استفاده کردید یا به عبارت دیگ کش رفتید

بله تماما استفاده میکنید تا تماما بگید غصبش کنیدوگرنه این طرح برای روسری در لباس استفاده نمیشهاستفاد ...

خیر 

چون مال خودمونه میپوشیم وگرنه کسی از روسری یا لباس دیگران قطعا استفاده نمیکنع

خیرگلونی روسری ماستو از روی علاقه نیست چون مال ماست میپوشیم عزیزم بیای شهرای کوردنشین بگی گلونی مال ...

جم کن عامو اون موقه که لر ها گلونی می‌پوشیدند و روسری گلونی و طرح کردن قوم کرد ۷۰۰ سال بعد این روسری و پوشید 😐😐😐😐

نه گلونی و چفیه کوردی هستناز لباس های مخصوص ماالبته گلونی مشترک بین ما و شماستحتی بزنی گوگل هم اینو ...

گوگل؟؟😂😂

اطلاعات ویکی پدیا قابل دستکاری نمیدونید اینو؟؟