2777
2789

باز همسایه کثافتم که بهم حمله کرده بودن و قانون هم با وجود مدارک کاری برام نکرد رو دیدم

هر بار می بینمشون پنیک میگیرم و حالم بد میشه تا پای مرگ میرم

خدایا چرا این کثافت ها تقاص کارشون رو پس ندادن چرا این مملکت هبچ قانونی نداره چرا دادگاه و قانون توی این کشور انقدر بی در و پیکره

چرا طرف مجرم رو میگیرن با وجود کلی مدرک

این آشغالا چرا از اینجا نمیرن اینا که مستاجرن چرا نمیرن عوضی های لجن

واقعا هیچ عدالتی توی این دنیا وجود نداره هیچ عدالتی

نگید مشاوره و دکتر

رفتم یه مدت دارو هم خوردم فایده نداره بازم پنیک میشم

چند وفته افسردگی گرفتم و این پنیک های لعنتی

ظلمی سرم اومد که هیچ کاری هم براش نتونستم بکنم

نتونستم اون موقع از خودم دفاع کنم در برابر این زن و شوهر حیون

نه قانون ازم دفاع کرد

خیلی خیلی حس بدیه

موندم با یه آسیب جسمی و روحی و لین پنیک ها و افسردگی

چرا ازونجا نمیری

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا هیچ قانونی تو ایران وجود نداره 

یه مرد به خونمون تجاوز به عنف کرد 

شکایت کردم مدرک هم داشتم هیچی دستمو نگرفت 

راست راست میگرده 

کلی فحش ناموس هم بهم داد روزش

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
عزیزم زدنت؟یا فحاشی

هم زدنم

هم فحاشی

هم تهدید به قتل

هم ورود به عنف

کاری نبود نکرده باشن این زن و شوهر کثیف

با وجود کلی ندرک و فیلم و شاهد قانون هیچ کاری بران نکرد جز یه دیه که اونم انقدر سر سری میگیرن تو پزشک قانونی و کم میزنن که اصلا ذره ای از هزینه های درمان من نشد

کلی وقته دارم دوا و درمون میکنم ولی خوب نشدم

ناقصم کردن رفت کثافتای از خدا بی خبر

دقیقا هیچ قانونی تو ایران وجود نداره یه مرد به خونمون تجاوز به عنف کرد شکایت کردم مدرک هم داشتم هیچی ...

می فهممت

دقیقا هیچ قانونی وجود نداره

تازه میری میبینی مجری های قانون همشون با مجرم ها هستن و ازشون دفاع هم می کنن

می فهممتدقیقا هیچ قانونی وجود ندارهتازه میری میبینی مجری های قانون همشون با مجرم ها هستن و ازشون دفا ...

آفرین دقیقا 

قاضی هیچی نمی گفت 

داشتم تعریف میکردم اینطوری کرده پوزخند میزد بهم 

قرار منع تعقیب براش زد 😒

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
چرا به بچم گفتی از جلوی در پارکینگ برو کنار می خوام ماشین بیارم بیرونمی خوتستم برم با ماشین بیرون بچ ...

یعنی باهم زد و خرد کردین!؟

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩