2777
2789
عنوان

باز دیدمش و پنیک گرفتم دارم میمیرم خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 32 پست
آفرین دقیقا قاضی هیچی نمی گفت داشتم تعریف میکردم اینطوری کرده پوزخند میزد بهم قرار منع تعقیب براش زد ...

خوبه مال تو هیچی نگفت

مال من که آخرش زنیکه کقافت رفت با قاضی تو اتاق موند در رو بستن نمی دونم چی کار کردن که وقتی اومدن بیردن قاضی شروع کرد پریدن و داد و بیداد سر من

قاضیش یه جوری بود به من هم نخ می داد نگرفتم انگار این خانم نخش رو گرفت 

یه چیزایی دیدم و شنیدم که اصلا اینجا نمیشه تعریف کرد

انقدر فساد و پیشنهاد های کثیف و نگاه هتی زشت توی این دادگاه دادسرا و کلانتری و پزشک قانونی این مدت دیدم که واقعا متوجه شدم قانون ما و مجری های قانون ما واسه مجرم ها و ظالم ها هستن و مجری هاش از اونا هم بدتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله عزیزموای اونا به من حمله کردن ضرب و جرح عمدیمن اصلا کاری نداشتمواقفا دوتا روانی اومدن بهم حمله ک ...

دستشون بشکنه الهی

واقعا حق داری هرچی بگی

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
دستشون بشکنه الهیواقعا حق داری هرچی بگی

حالم واقعا وحشتناکه

همش پنیک میگیرم

کقافت ها با اینکه مستاجر هستن از اینجا هم نمیرن

از افسردگی یهو میشه کل روز رو خوابم نمی فهمم کی شب شد کی روز

راست راست میگیردن هیچیشون هم نمیشه

حیرت و تعجبت بیشتر میشه اگر بفهمی زنه حامله هم بود بهم حمله کرد

با شکم حامله همچین کاری کرد

نمی دونم واقعا به بچه خودش فکر نکرده بود

خیلی قشنگ توله اش رو هم پس انداخته و راست راست با شوهر آشغال تر از خودش می چرخن برای خودشون منم همچنان دنبال دوا درمون هنوزم خوب نشدم

قانون هم هیچ کاری نکرد برام از این قاضی ها بی عدالت تر و بی وجدان تر ندیدم

یکیشون که رفت با همین زنیکه و سکم گنده اش تو اتاق قاضی که نخ می داد بهمون نمی دونم چه گهی خورون دوتایی مرتیکه وقتی اومدن بیرون پرید به من و شروع کرد سر و صدا و حشی بازی سر من گفت حقت بوده کتکت زدن

اینم قاضی و قانون مملکت

فساد خالصن

انقدر فساد و بی عدالتی و چیزای زشت این مدت دیدم توی این دم و دیتگاه های فانونی و اداری که حد نداره اثلا حیرت میکنه آدم میره این جور جاها

انگار همشون رو ایتخدام کردن واسه اینکه طرفداری مجرم ها رو بکنن

بله عزیزم هیچ کس باورش نمیشه ولی منو زدنشروع کردن به فحاشیاومدن تو پارکینگم فحاشی و تهدید و حمله کرد ...

یاخدااا

چه بیشورن بعضی مردم.نمیشه اسم انسان روشون گذاشت،باید اسم‌حیوون رو روشون بزاری.دلم سوخت برات😔

حالم واقعا وحشتناکههمش پنیک میگیرمکقافت ها با اینکه مستاجر هستن از اینجا هم نمیرناز افسردگی یهو میشه ...

عزیزم کسی نبود بیاد برات شهادت بده!؟ 

باکی زندگی میکنی تواون ساختمون!؟

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
حالم واقعا وحشتناکههمش پنیک میگیرمکقافت ها با اینکه مستاجر هستن از اینجا هم نمیرناز افسردگی یهو میشه ...

امیدوارم خدا خفشون کنه.آروم باش عزیزم،مطمئن باش به زمین گرم میشینن.ولشون کن،گور پدرشون سر دوتا خر نمیخواد آرامشت بهم بخوره

عزیزم کسی نبود بیاد برات شهادت بده!؟ باکی زندگی میکنی تواون ساختمون!؟

عزیزم اومدن شهادت دادن

فیلم حمله اش هم بود

قانون نداریم که آخه

یه دیه در نظر گرفتن براش اونم انقدر کم و سطحی میگیرن که یه صدم هزینه ها و خسارت من هم نشد

امیدوارم خدا خفشون کنه.آروم باش عزیزم،مطمئن باش به زمین گرم میشینن.ولشون کن،گور پدرشون سر دوتا خر نم ...

واقعا دلم می خواد خدا تقاصم رو ازشون بگیره و ببینم که تقاص پس میدن،ظلم بزرگ و بی جوابی بهم شده

نمی تونم آروم باشم عزیزم حالم وحشتناکه😭

هر بار هم می بینمشون پنیک میشم دست خودم نیست این حمله ها حالم خیلی بد میشه

عزیزم اومدن شهادت دادنفیلم حمله اش هم بودقانون نداریم که آخهیه دیه در نظر گرفتن براش اونم انقدر کم و ...

ای واااای 😓

واقعا متاسفم 

واقعا دلم می خواد خدا تقاصم رو ازشون بگیره و ببینم که تقاص پس میدن،ظلم بزرگ و بی جوابی بهم شدهنمی تو ...

آخی عزیزم😔🥺

نفرینشون کن،نبخششون.نمیشه تویه شعبه دیگه دادگاه شکایت کنی؟یکم تحقیق کن ببین کدوم قاضی خوب و عادله پروندتو بسپر دست اون.البته من زیاد از حقوق و قوانین دادگاه سردرنمیارم.ولی حتما از یه مشاور حقوقی کمک بگیر.بنظرم این جور آدما رو باید بنشونی سر جاشون