2777
2789
عنوان

اشتباه زندگیم وارد رابطه شدم با یک پسر و گناهان زیاد 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 56 پست

عزیزم خدا نصوح رو که گناهی خیلی بدتر انجام داده بود بخشید(توبه نصوح رو تو نت سرچ کن بخون)

شما هم که الان توبه کردی و پشیمونی و البته شرط اصلی پذیرش توبه اینه که دیگه تکرار نشه 

خدا خیلی ارحم الراحمینه ،از مادر مهربون تره مطمئن باش تو رو بخشیده

این افکار ناامید کننده و تشویق به خودکشی هم از شیطانه که دیگه راه برگشتی واست نمونه 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
مگه قرار نبود تا عید فرصت بدی بهش

من دیگه نمیخامش الان فقط ب مرگ فکر میکنم😞

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ذکر یونسیه رو زیاد بخون خیلی کمکت میکنهدیگه هم سراغ این کارای مزخرف نرو لطفا

ن دیگه غلط بکنم فقط میخام حالم خوب بشه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

عزیزم شما پشیمون شدی و توبه هم کردی خدا هم مهربون تر از این حرفاس وقتی ببینه بنده اش واقعا پشیمون شد ...

برم ب روانشناس چی بگم روم نمیشه 😞 میترسم برام سابقه بشه یا ب مامانم زنگ بزنه

بازم چاره خداست ، هیچ راه دیگه ای نیست ، لطفا به افکار منفی توجه نکن ، ذکر زیاد بگو

خیلی خرابم خیلی کسی نمی‌فهمه منو حاضرم همین الان بدترین بیماری جسمی داشته باشم ولی روحم در آرامش باشه😭 یا برم توی کما و فراموشی بگیرم گذشته ی کثیفمو فراموش کنم نمیتونم طاقت بیارم 😞

خب این عادیه کسی که کاره اشتباهی انجام بده وقبول کنه که اشتباه بود این حس رو داره

من خیلی حالم بد هست در حدی که ک الان بین مرگ و زندگیم دارم تصمیم میگیرم😔

عزیزم با حس و حال الانت تو از گذشتت هم حتی پاک تریاین افکار ناامیدی و خودکشی همش القائات شیطانه که ن ...

خیلی خرابم بخدا خیلی همین الان کنارم قرص گذاشتم کنار هم هی دارم گریه میکنم اصلا حال الانمو نمیتونم چطوری توصیف کنم ولی خدای نکرده شما هم بودی همین کارو میکردی😔

عزیزم خدا نصوح رو که گناهی خیلی بدتر انجام داده بود بخشید(توبه نصوح رو تو نت سرچ کن بخون)شما هم که ا ...

خیلی بده حالم هرچی دارم خدمو قانع میکنم خدمو راضی میکنم نمیشه هی دارم میگم عب نداره کاری بوده ک شده از الان درستش کن داغونم کرده مثل اینکه یچیزی ولت نمیکنه هی داره تو جونت تو قلبت فرو می‌کنه ت هم برای رهایی از درد میخای بکشی خدتو😭 

عزیزم اگه توبه واقعی کزدی مطمئن باش خدا بخشیدتت اینکه فک میکنی زبونم لال هنوز الوده ای و فلان و بهمان شیطون داره در گوشت میخونه مطمئن باش

مگه ایه قران اومده ک نبخشیدتت؟ چ حرفا میزنی 

خب چرا نمیخاییش درست تعریف کن

ما یکسال و پنج ماه باهم در ارتباط بودیم منم باهاش رابطه جنسی داشتم ک خیلی پشیمونم من در آستانه ۲۲ سالگیم اون ۳۵ و خب بدرد نمیخوره برای ازدواج من اینو اولش نمی‌دونستم اول از در باشعوری اومد جلو الان فهمیدم چ بیشعوره 😭

خیلی بده حالم هرچی دارم خدمو قانع میکنم خدمو راضی میکنم نمیشه هی دارم میگم عب نداره کاری بوده ک شده ...

سلام 

به نظرم برو یک مشاور مذهبی خوب یک خانم مذهبی مهربون 

نگران نباش عزیزم درست میشه

عزیزم همین که اینقدر پشیمونی یعنی خدا میبخشه نیاز به این همه خودخوری نیس یه سجده و یه استغفرالله از ته دل رو خدا میبخشه اینا همش افکار شیطانی هس که ناامیدی میکنه

برای ظهور امام‌ زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات
عزیزم اگه توبه واقعی کزدی مطمئن باش خدا بخشیدتت اینکه فک میکنی زبونم لال هنوز الوده ای و فلان و بهما ...

خدا منو بخشیده ولی افکار منفی منو داره می‌کشه هرچی تحمل میکنم دست از سرم برنمیداره از صبح تا شب هی دارم شمارش معکوس میکنم فیلم میبینم ، کتاب میخونم بگذره زمان و بتونم خدمو ترمیم کنم اما ولم نمیکنه روانیم کرده دست از سرم برنمیداره ول نمیکنه منه پدرسگو داغونم کرده داغونم😭