2777
2789

خیلی پشیمونم خیلی .توی دورانی ک پدرو مادرم طلاق گرفتن و من خودکشی کرده بودم کلاس ثبت نام کردم و وارد آموزشگاهش شدم اونجا خام حرفاش شدم و و در ادامه کارایی کردم ک نباید میکردم( دیگه خودتون تهشو تصور کنین من ب زبون نمیارم)😭😭 یکسال و پنج ماه باهاش تو رابطه بودم دوباره الان فکر و ذکر خودکشی میاد سراغم دوباره وارد ی جهنم دیگه شدم 😭😭 خدایا منو بکش هر شبم فکر خودکشی هرروزم با استرس می‌دونم اشتباه کردم صد هزاران بار الان حتی ب پسر جماعت نگاهم نمی‌کنم اما اشتباهم چطوری جبران کنم دارم جز سی حفظ میکنم هر روزم میگم خدایا غلط کردم خدایا پشیمونم اما حال روحیم خیلی بده می‌دونم تیر آخرمم میزنم خودکشی میکنم دیگه بد از بدتر این دنیامو بدجور خراب کردم کاش حداقل یکبار فقط یکبار بازگشت ب قبل داشتم و اون روز وارد آموزشگاهش نمیشدم و بجاش تصادف میکردم ک خیلی بهتر بود . عذاب وجدان مثل خوره داره جسمو روحمو تغذیه میکنه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

چه خوب که توبه کردی عزیزم . امیدوارم به آرامش برسی و دیگه تکرار نکنی.

مکل اینه ب آرامش نمی‌رسم همش در حال خودخوری همش اضطراب همش افکار خودکشی همش ب فکر قرص خوردنم😭

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو پشیمونی و درد کشیدی از عذاب وجدان و گناه ، این یعنی توبه ، خدا میبخشه به شرط برگشت و جبران و عدم تکرار ، به شرطی که بپری بغل خودش و فرامینش

بخشید تموم شد رفت ، اون خدای توه

حالا داری به خودکشی فکر میکنی که هیچ بخششی نداره ، هیچ جای جبرانی نداره ، تاریکی مطلق هست ، عذابش هم حسرت فرصتیه که برای ساختن زندگی ابدیت از خودت گرفتی و این حسرت دائمیه

یه هدف خوب تعیین کن هدفی که باعث بشه بچسبی به کار و تلاش سخت با تایم طولانی تا ذهنت فضا رو عوض کنه

تو برو بغل خدا ، خودش بقیه چیزا رو درست میکنه

عجب 
عزیزم تو پشیمونی واین خیلی خوبه وحتما خدامیبخشتت

من احساس کثافت میکنم احساس بی ارزشی میکنم حالم بهم میخوره دلم میخاد خدا منو پاک کنه یکبار دیگه تا ابد تنها میمونم از مرد جماعت متنفرم 😔

خوب حجم گناهی که انجام دادی زیاد بوده عزیزم .

از خدا میخام قصاصم کنه با مرگ پاک بشم حاضرم من هیچکسی رو تو این دنیای بزرگ ندارم از خدامه بمیرم عمرم برسه ب کسی ک پاکه داره تو این دنیا پیشرفت میکنم یا ب مردم کمک میکنه

تو پشیمونی و درد کشیدی از عذاب وجدان و گناه ، این یعنی توبه ، خدا میبخشه به شرط برگشت و جبران و عدم ...

شما شرایط من رو خدای نکرده نداشتی من توی فشار شدیدی هستم از خودم متنفرم این حس رو شما تجربه نکردی خیلی بده از مرگ بدتره از زنده موندن بدتره😞

عزیزم شما پشیمون شدی و توبه هم کردی خدا هم مهربون تر از این حرفاس وقتی ببینه بنده اش واقعا پشیمون شده می بخشه

اینقدر خودتو عذاب نده برای افکار خودکشی هم برو پیش یه روان شناس 

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️
شما شرایط من رو خدای نکرده نداشتی من توی فشار شدیدی هستم از خودم متنفرم این حس رو شما تجربه نکردی خی ...

بازم چاره خداست ، هیچ راه دیگه ای نیست ، لطفا به افکار منفی توجه نکن ، ذکر زیاد بگو

عجب 
من احساس کثافت میکنم احساس بی ارزشی میکنم حالم بهم میخوره دلم میخاد خدا منو پاک کنه یکبار دیگه تا اب ...

خب این عادیه کسی که کاره اشتباهی انجام بده وقبول کنه که اشتباه بود این حس رو داره

من احساس کثافت میکنم احساس بی ارزشی میکنم حالم بهم میخوره دلم میخاد خدا منو پاک کنه یکبار دیگه تا اب ...

عزیزم با حس و حال الانت تو از گذشتت هم حتی پاک تری

این افکار ناامیدی و خودکشی همش القائات شیطانه که ناامیدت کنه از خدا