2777
2789
عنوان

اشتباه زندگیم وارد رابطه شدم با یک پسر و گناهان زیاد 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 56 پست
دقیقا حرفایی ک میزنید من بخاطرش ناراحتم درسته همینه دقیقا . من ۲۱ سالمه

اگر حوصله پادکست داری

پادکست رادیو راه بخش تقصیر تو نبود رو شروع کن گوش دادن 

اگر میخوای شکست عاطفی ات رو پشت سر بذاری یه اقایی تو اینستاگرام هست یه دوره داره به اسم (سندروم ضربه عاطفی)

من تجربه شمارو داشتم با تفاوت هایی، واقعا اون باعث شد که نخوام خودمو بکشم

اسمش دکتر سالم جعفری

ولی یه چیزی بهت بگم تا زمانی که حس قربانی بودن داشته باشی خوب نمیشی، مسئولیت زندگی و هر کاری که کردی رو گردن بگیر (نه برای کسی اگر ازت پرسید)، فقط برای خودت، با خودت رو راست باش

من خودم گذشتم رو نگاه میکنم میبینم اشتباه کردم، اما دیگه نمیگم گول خوردم، میگم خودم کردم آره اشتباه هم کردم اما خب تجربه کردم مگه دفعه چندممه دارم زندگی میکنم، سعی میکنم دفعه دیگه اشتباهمو تکرار نکنم 

با خودت مهربون تر باش 

ارزش آدم بیشتر از یه پرده و جسمه ما روح داریم.

حالا خواستی پول جمع کن برو ترمیمش هم بکن مسئله شخصیه.

خدایا شکرت ...  
من ازین می‌سوزم ک چقدر براش از خودگذشتگی کردم و خالصانه دوسش داشتم اینکه غذا می‌بردم مریض بود هواشو ...

خب اون موقع تو اون سن تو اون لحظه فکر میکردی کار درست اینه، می‌دونم که احساس می‌کنی محبتت رو برای آدم اشتباهی خرج کردی

اما خب این چیزی از شخصیت تو کم نمیکنه که

تو مهربونی، همین باعث شده که اینطوری رفتار کنی

از این نظر خودت رو سرزنش نکن

و اینو بدون تو اولین و آخرین نفری نیستی که همچین تجربه ای داشتی.

شاید روزگاری عشق بینتون دو طرفه هم بوده، شاید اون موقع ارزشش رو داشته، اما عشق هم مثل غم و خوشحالی یک حس ماندگار نیست و میگذره 

اون لحظه حال کردی اینکارو کنی اون لحظه حس کردی دلت میخواد آدمی که دوسش داری رو خوشحال کنی 

الان پشیمونی اما خب انجامش دادی، به جای خودخوری کردن الان و دریاب

خدایا شکرت ...  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هیچ نشونه ای خدا مبنی بر اینکه بگه بخشیدمت ندیدم خدا منو ول کرده ازم ناراحته 😞

میگه ی ادم بوده که خیلی اهل نماز و کارای خوب بوده و خلاصه که آدم زاهدی بوده ی روز میگه خدایا من بنده ی خوبی برات بودم و با دین و ایمان بودم حالا دوس دارم تورو ببینم خدا هم در جواب میگه که باشه من فردا به مهمونی تو میام😍فردا میشه و زن با خوشحالی خونرو مرتب میکنه و به خودش میرسه در میزنن و زن با خوشحالی میره درو باز میکنه ی پیرمرده که میگه به من بینوا کمک کن زن ازینکه خدا پشت در نبوده ناراحت میشه و درو میبنده چن ساعت میگذره و دوباره در میزنن زن دوباره میره با خوشحالی درو وا میکنه و میبینه که ی بچه کوچیکه که میگه من خیلی گشنمه میشه یکم غذا ب من بدی و زن دوباره درو میبنده با ناراحتی و غذا نمیده به بچه شب قبل خواب به خدا میگه که تو دعوت منو قبول نکردی و من دیگه بندگیتو نمیکنم و میخابه🙂شب خدا به خوابش میاد و میگه بنده ی من،من که امروز دوبار به دیدار تو اومدم و تو هردوبارشو رد کردی چرا گلایه میکنی🥲😅

میتونی نشونه هاشو تو هرچیزی ببینی خدا بنده اشو ول نمیکنه:)🤗♥️

اگر حوصله پادکست داریپادکست رادیو راه بخش تقصیر تو نبود رو شروع کن گوش دادن اگر میخوای شکست عاطفی ات ...

مرسی عزیزمم خدا ب دلت شادی بده مرسی ازتت

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

خب اون موقع تو اون سن تو اون لحظه فکر میکردی کار درست اینه، می‌دونم که احساس می‌کنی محبتت رو برای آد ...

مرسی گلم حرفات خیلی آرامش دهندس خیلی نمیدونم چی بگم و چجوری تشکر کنم ازتت

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

میگه ی ادم بوده که خیلی اهل نماز و کارای خوب بوده و خلاصه که آدم زاهدی بوده ی روز میگه خدایا من بنده ...

مرسس عزیزمی گلی

اگ‌ خودکش کنی بدتر از گناهیه که مرتکب شدی

میدونستی ؟؟؟؟

حالا ک توبه کردی ،اونم توبه ی واقعی چرا میخوای اون دنیاتو خراب کنی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
برم ب روانشناس چی بگم روم نمیشه 😞 میترسم برام سابقه بشه یا ب مامانم زنگ بزنه

روانشناس کارش همینه عزیزم خیلی چیزای بدتر از اینارو می شنون

بعدم اونا اطلاعات خصوصی مراجعه کننده هاشونو به بقیه نمیگن 

لطفا این کارو برای بهتر شدن حال خودت بکن💙

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️
بهتر باشی عزیزم

🥲❤️‍🩹😘😘

روانشناس کارش همینه عزیزم خیلی چیزای بدتر از اینارو می شنونبعدم اونا اطلاعات خصوصی مراجعه کننده هاشو ...

مرسی گلمم😘❤️‍🩹🥲