2777
2789

یکی از بزرگترین مشکلات من و همسرم برمیگرده به محل زندگیمون 

من از اینکه از شهرم دورم راضی نیستم

و خب تازگیا کمی عادت کردم به محل زندگیمون بعد نزدیک هفت سال

حالا من گاهی کمتر از قبل البته تنها با بچم میام شهرمون

شوهرمم بخاطر کارش نمیتونه بعضی وقتا بیاد

الانم دو سه روزیه اومدم اونم بخاطر مشکل خونمون بود ک تو تاپیکی ک درباره جاریمه علتش هست

حالا همسرم امروز قهر کرده

همیشه وقتی دور شدیم همینجوری شده

شبیه بچه ها بهونه میگیره دلخوره و دنبال قهر کردنه

هرچیم میگم خب میگفتی نرو میگه نه من مشکلم رفتنت نیست

امشب میگفت من گشنمه خستم همه چی بهم ریخته

تو منو ولکردی رفتی

حوصله ندارم بعدم دیگه جواب نه تماس نه پیام نداد

الان این بین مقصر منم؟

لطفا نگین ممکنه خیانت کنه😐

فقط راه حل بدین😑

تاابد باش

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی

این رفتار بچگانه ست

شما مادرش که نیستی، ولی داری نقش مامان بازی میکنی

ولش کن بذار این بچه بزرگ بشه جدایی از مادرشو یاد بگیره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
هیچیاین رفتار بچگانه ستشما مادرش که نیستی، ولی داری نقش مامان بازی میکنیولش کن بذار این بچه بزرگ بشه ...

دقیقا شکل بچه ها بهونه میگیره

و بعدم عصبی میشه

بعدشم قهر میکنه

رفتارایی ک وقتی پیش همیم ابدا نداره

دقیقا شکل بچه ها بهونه میگیرهو بعدم عصبی میشهبعدشم قهر میکنهرفتارایی ک وقتی پیش همیم ابدا نداره

باید عادت کنه

و اگه مشکلی داره به زبون بیاره

این رفتار واسه زیر ۵ ساله

دیدی موقعی که یه مادر میگه بچه نوزادم گریه میکنه، بقیه میگن اشکال نداره بچه‌ست زبون نداره بگه چی میخواد

بالای ۵ سال دیگه شما زبون داری

میتونی بگی عزیزم خستم. دلتنگم، دوست داشتم کنار هم باشیم و ...میتونی کلللل مشکلات و افکار رو به زبون بیاری، پس دلیلی نداره قهر کنی، بهونه بیاری، گریه کنی و جیغ و داد کنی

شما یه سری بشین اینا رو مستقیم بهش بگو و صحبت کن

زن و شوهر شدن که تعهد لحظه به لحظه با هم بودن نیست

شاید یه موقعیتی پیش بیاد یکی دو ماه بره سفر

من خودم پارسال دو سه تا بازه یک، یک و نیم ماهه دور بودم از همسرم، خب چیکار کنیم؟ بزنیم همو؟ اگه بخواد حمایت نکنه که کارمون جور نمیشه

مستقیم باید همه اینا رو بگی به همسرت و درباره‌ش حرف بزنید

یا توجه به اینکه میگی منطقیه عموما

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی