2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین قرار شد حدود ۶ ماه بعد یا سال بعد عروسی بگیریمالان اینطوری شده باید عروسی جلو بندازیمنمیدونم دی ...

خب پس جوری باشه ک شکم جلو نباشه پشتت حرف نمیزنن بعد ک بچه بدنیا بیاد ؟

خدایا چ شرایط سختی 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچها میدونید ازدواج کردن خیلی انرژی میخاد...در کنار همه چی...واقعا بچه داری و حاملگی سخته...بنظر کسایی ک تو سن پایین تر تجربه مبکنن راحترن چون انرژی بیشتری دارن...البته اینکه بعدا مثل مامان من بگن ک هیچی از زندگی ندبدیدم و چشمون باز کردیم بچه داری کردیم هم داستانیه...ولی من اصلا توان روحی روانی جسمی ندارم برای بچه داری

خب پس جوری باشه ک شکم جلو نباشه پشتت حرف نمیزنن بعد ک بچه بدنیا بیاد ؟خدایا چ شرایط سختی

نمیدونم چیکار ‌کنم

منتظرم ببینم عروسی جلو میفته 

شکمم که فعلا مشخص نیست 

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

انقدر هدفام بزرگه شاید باورت نشه ولی حتی یبارم به ازدواج فکر نکردم🥲😂

ازدواج اونقدرم بد نباید باشه نمیدونم🤔 امضاتون خوندم ان شاءالله کنکور عالی بدی عزیزم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

نه متولد ۸۶ امولی فامیلایی دارم تا متولد ۸۹ ازدواج کردن دخترخالم۸۸ نامزد کرده یکی دیگه ام ۸۸یساله از ...

منم ۸۴ ام 

با مگس مذکر هم در ارتباط نبودم و احساس میکنم خیلی بچم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

نمیدونم چیکار ‌کنممنتظرم ببینم عروسی جلو میفته شکمم که فعلا مشخص نیست

اره تا هفته ۱۲ معلوم نی 

ان شاالله خدا کمکت کنه

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ازدواج اونقدرم بد نباید باشه نمیدونم🤔 امضاتون خوندم ان شاءالله کنکور عالی بدی عزیزم

مرسی فداتشم❤️

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡