2777
2789

دوستان مبلم کثیف شده و لکه هایی حالت چرک مردگی دلره

هرجوری هم میشد سعی کردم تمیزش کنم ولی نشد

با بخارشور تمیز میشه؟

ارزش داره امتحان کنم؟

کلا تجربه استفاده از بخارشور داشتین؟راضی بودین؟

من مامانم چندین ساله اینو گرفته همونجوری نو نو یکبار نهایتا استفاده کرده

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تمیز نمیکنه عزیزم 

منم دقیقا همینه شرایطم 

چارش فقط مبل شویی هست

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
مال من تقریبا شبیه اینه خیلی عالیه عصای دستمه

کجاهارا باش تمیز میکنی؟دسشویی و اشپزخونه هم تمیز میکنی؟گاز و چربیم تمیز میکنه؟فرش و مبل و سرامیک چی؟شیشه و دیوار؟

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

خاله من داشت فقط سرامیک تمیز میکرد 

داد به ی بنده خدایی گفت ب درد من نمیخوره

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
تمیز نمیکنه عزیزم منم دقیقا همینه شرایطم چارش فقط مبل شویی هست

اخه مبلم کثیف نبود تازه عروسم

ولی چون روشن بود اومدم ی دستی بهش بکشم همیشه تمیزش میکردم اما انگار چندتا لک چرک طور روش معلوم شده ک هرچی تمیز میکنم دیگ نمیره🥲

کجاهارا باش تمیز میکنی؟دسشویی و اشپزخونه هم تمیز میکنی؟گاز و چربیم تمیز میکنه؟فرش و مبل و سرامیک چی؟ ...

همه‌چیز سرامیک .شیشه ها. مبل.فرش. تشک تختم. کابینت .روی گاز که چربی گرفته اصلا هرجا فکرشو بکنی برق میندازه

عینا همین رو داشتم

شاید این چرت باشه 

من کارچر دارم . عالیه ‌

انقدر دوسش دارم 

هرروز ازش استفاده میکنیم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اخه مبلم کثیف نبود تازه عروسمولی چون روشن بود اومدم ی دستی بهش بکشم همیشه تمیزش میکردم اما انگار چند ...

بخارشوی رو مبل نزن 

برای شستن‌ مبلت باید مبل شوی بگیری یا بدی بیرون

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

همه‌چیز سرامیک .شیشه ها. مبل.فرش. تشک تختم. کابینت .روی گاز که چربی گرفته اصلا هرجا فکرشو بکنی برق م ...

وای مرسی دقیقا همینه؟مال مامانمهدمیخوام ازش بگیرم اگ همینه پس ارزش داره.فقط با بخار اب؟

وای مرسی دقیقا همینه؟مال مامانمهدمیخوام ازش بگیرم اگ همینه پس ارزش داره.فقط با بخار اب؟

اره عزیزم فقط آب جوشیده سرد توش بریز من رو مبل رو با اسفنج و یکم شامپو فرش میکشم بعد با بخارشوی میزنم خیلی تمیز میشه 

اخه مبلم کثیف نبود تازه عروسمولی چون روشن بود اومدم ی دستی بهش بکشم همیشه تمیزش میکردم اما انگار چند ...

خب پس با بخارشور هم تمیز نمیشه 

با اینهمه شوینده دیگه بخارشور بی مصرف ترین وسیله خونس 

تو نت ایده های خوبی میده 

اگرم نشد از هایپر مارکت ها اسپری سطوح و مبل و اینا بخر امتحان کن ببین تمیز میکنه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است