2777
2789

می‌دونم برون ریزی جوش داره من خودم وقتی محصولات استفاده کردم مثل رتینول جوش ریختم ولی بعدش همه رفتن و الان پوستم صاف شده و دوست دارم فیشیال تجربه کنم ماهانه باید رفت ؟ تاثیری داره برای روشن شدن پوست چه نوع فیشیالی باید رفت ؟

🌿❤️🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اهان یعنی به نظرت فصل به فصل بری خوبه یعنی هر سه ماه یکبار ؟

خوبه ولی زیاد بری پوست رو خراب میکنه حساسیت ایجاد میکنه، حتی ممکنه باعث التهاب هم بشه ب پوستت بستگی داره من خودم پوستم مختلطه گونه هامو پیشونیم چربه بقیش خشک برای همین اگه زیاد برم حتی صورتم زخمم میشه

خوبه ولی زیاد بری پوست رو خراب میکنه حساسیت ایجاد میکنه، حتی ممکنه باعث التهاب هم بشه ب پوستت بستگی ...

اهان پس نظرم عوض شد آخه پوستم مشکل خاصی نداره که بخوام برم پس همون نرم بهتره روتینم همیشه رعایت میکنم 

🌿❤️🌷