2777
2789
عنوان

مذهبیا لطفا با هرکسی ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 25 پست
من خودم قدری اطلاع دینی دارم به طرف حق و باطلو نشون بدم ولی با این حال سعی میکنم سمت دختری که مذهبی ...

البته من مذهبی نیستم ولی کاملا موافقم. عمرا میتونستم با ادم مذهبی ازدواج کنم. حتی خودشم متعادل بود اینکه بچه ات تو اون خونواده بزرگ میشه بالاخره و دچار دوگانگی میشه اصلا خوب نیست

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
والا من با مذهبی ازدواج کردم هم دنیام رو به باد داد هم اخرتم اینو قبول دارم باید هم عقیده باشن ولی ا ...

بله شمام درست میگید 

برا همین باید خیلی دقت کرد تو ازدواج ، بخدا شوخی نیست 

من خودم دورم میبینم کسی که به ریش مذهبیه و ادا در میاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لزوما این نیستمذهبی و غیرمذهبی هیچ جوره باهم تفاهم ندارن

وقتی عاشق بشی اینچیا حالیت نمیشه اون لحظه و غیر عقلانی تصمیم میگیری 

بعد چند سال میفهمی چه غلطی کردی....

بله شمام درست میگید برا همین باید خیلی دقت کرد تو ازدواج ، بخدا شوخی نیست من خودم دورم میبینم کسی که ...

کاش میتونستم بگم چی به سرم اومد 

اره قبول دارم  حرف شما رو 🥺 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
وقتی عاشق بشی اینچیا حالیت نمیشه اون لحظه و غیر عقلانی تصمیم میگیری بعد چند سال میفهمی چه غلطی کردی. ...

عاشق شدن اول با انتخاب ادم مناسبت صورت میگیره

نمیری ک از خیابون یکیو برداری بگی بیا با من دوست شو

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
عاشق شدن اول با انتخاب ادم مناسبت صورت میگیرهنمیری ک از خیابون یکیو برداری بگی بیا با من دوست شو

بستگی داره 

بعضی مواقع مذهبی و غیر مذهبیه بجز مذهب خیلیم با هم تفاهم دارن و هردو همو دوست دارن و همین میشه دلیل تاپیک من.....

نمونش فیلم پدر یا خیلی فیلم با این موضوع هست 

واقعیتم همینه ازین موارد زیاده ، من خودم دیدم شنیدم دختره عاشق یه پسری شده بود تو دانشگاه پسره مذهبی دختره نه 

بعد طرف زنگ میزد بهش که من خیلی دوست دارم و فلان قول میدم مذهبی شم و....

خیلی ازین موارد زیاده ، اگه نبود من تاپیک نمیزدم

بستگی داره بعضی مواقع مذهبی و غیر مذهبیه بجز مذهب خیلیم با هم تفاهم دارن و هردو همو دوست دارن و همین ...

همه اینا درحد حرف بودن

توی زندگی اینا کارامد نیستن چون دوطرف با این شیوه بزرگ نشدن و سخته تغییر کردن پس زود جدا میشن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
من خودم قدری اطلاع دینی دارم به طرف حق و باطلو نشون بدم ولی با این حال سعی میکنم سمت دختری که مذهبی ...

رفیق من با یه مذهبی ازدواج کرد محجبه شد میگفت تهمت و حرف زشت و دروغ نیست که این ادما نزنن 

میگفت بهم میگه تو قبلا خ.راب بودی باید از خداتونم باشه یه ادم سالمو بدبخت میکنید اخرم چون پسره یکیو صیغه کرد حدا شد 

رفیق من با یه مذهبی ازدواج کرد محجبه شد میگفت تهمت و حرف زشت و دروغ نیست که این ادما نزنن میگفت بهم ...

منظورم با رفیقت نیست 

آدمایی مثل رفیقت منم از خدامه چنین دختری گیرم بیاد

منظورم کسی هست که نمی‌خواد تغییر کنه ، تو همین تاپیکم گفتم که مذهبی ترین خانواده فامیل ما دختره مذهبی نبوده و.... 

بعد مذهبی شده 

واقعا برای رفیقت ناراحت شدم انشالا به حق همین شب خوشبخت بشه 

بالا هم همین بحث بود ، آدمی که فقط به ریش مذهبی باشه هم هست 

میگن (زمان کدوم امام بود رو یادم نیست ، فکر کنم امام صادق بود) یکی می‌ره دزدی ، بعد مامورا حکومت زمان میگیرنش

طرف میگه ولم کنین من شیعه ی امامم

مامورا هم میبرنش پیش امام میگن امام این دزدی میکرد ما گرفتینش میگه من شیعه امامم ، اگه واقعا شیعه شماست تا ولش کنیم 

امامم میگه این تهش محبه ماست نه شیعه ، شیعه ی ما ازینکارا نمیکنه 

شیعه ی ما دزدی نمیکنه ، تهمت ناروا نمیزنه و......

خیلیا حتی محبم نیستم مثل این دزده و نقش بازی میکنن 

رفیق من با یه مذهبی ازدواج کرد محجبه شد میگفت تهمت و حرف زشت و دروغ نیست که این ادما نزنن میگفت بهم ...

اتفاقا اینکه یه دختری که مذهبی نیست رو مذهبی کنی خیلی زیبا تره 

من خودم خیلی تو مجازی تلاش میکنم برای روشنگری ، پسر و دخترم بوده که اعتقاداتشونو تغییر دادم و حس خیلی قشنگیه وقتی یه آدم رو می‌بری سمت خدا ، چه برسه اون آدم همسرت باشه