2777
2789
عنوان

مذهبیا لطفا با هرکسی ازدواج نکنین

266 بازدید | 25 پست

دوستان اینکه طرفتون هم دین و عقیدتون باشه رو جدی بگیرید 

بخصوص مذهبیا

چون این دنیا که به درک ، اون دنیاتون و آخرتتونو ممکنه خراب کنه ، خودتونم نه حتی بچه هاتون 

نمی‌دونم چرا واقعا جدی گرفته نمیشه برای خیلیا تو ازدواج ، ازدواج تو آخرتتون خیلی تاثیر داره خیلی 

گوشه صحبت من با کساییه که اعتقاد دارن ، من آدم میشناسم دختره نماز خون و..... ، رفت با یه پسر بی دین ازدواج کرد ، پسره قول داد که نماز میخونم و فلان 

بعد ده سال زندگی شیش سال زندگی رو فرد مقابلش تاثیرشو گذاشت ، اون رو هم بی نماز و....کرد 

تورو خدا جدی بگیرید من دختر دیدم رفت کربلا رسید دم حرم زار میزد اشک می‌ریخت ، با یکی ازدواج کرد ، پونزده سال باش زیر سقف بود باورم نمیشد که به امام حسین توهین کرد 

مورد برعکسم بوده دختره بی دین بوده و ازینا که با این پسر و اون پسره ، با یه مذهبی ازدواج کرده و الان قلبش کلا به عشق ائمه میتپه و......

رو آخرت خودتون که هیچ رو آخرت طرفتونم تاثیر داره 

بخدا نه دختر قحطی هست که پسر قحطی 

با یکی که مثل خودتونه و هم دینتونه ازدواج کنین ، نکنین بهتره تا کلا آخرتتون رو خراب کنید ، من نمیگم ، ائمه میگم همشین بد روت تاثیر میزاره ، من به شخصه خیلی ازین کوردا دیدم طرف با دین بوده با بی دین ازدواج کرده بی دین شده ، یا طرف بی دین بوده و با مذهبی ازدواج کرده خودشم مذهبی شده ، سه تا بچه هاشم مذهبی شدن کلا شده نماد مذهبیا فامیل 

تورو خدا ازدواجو جدی بگیرید

لطفا حرفی زده نشه پست پاک بشه 

آخرش نفهمیدم چرا مثال کوردا رو زدی🚶‍♀️

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من با مذهبی ازدواج کردم هم دنیام رو به باد داد هم اخرتم 

اینو قبول دارم باید هم عقیده باشن ولی این نکته هم دقت کنید گاهی مذهب یه روکشه فقط و بلایی سرتون میارند ک نگو و نپرس مخصوصا اگه متعصب باشند لطفا قبل هر چیز اخلاقیات و ذات اون شخص هم در نظر بگیرید الان تو قشرهای مذهبی هم خیلی آدم های عجیب غریب پیدا میشه. 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
موردا یا کوردا؟ما ی گوشه نشستیم موزمونو میخوریم چیکار دارین به ما😐

موردا منظورشونه خواهر 😂😂

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

والله راسته. اینایی که با یکی ازدواج میکنن بعد میخوان عوضش کنن خیلی کارشون اشتباهه

من خودم قدری اطلاع دینی دارم به طرف حق و باطلو نشون بدم 

ولی با این حال سعی میکنم سمت دختری که مذهبی نیست نرم

فرق داره خانواده همسرت مذهبی باشن یا بی دین 

آدم خیلی اذیت میشه 

اصلا بچه هات تو اون خانواده قراره بزرگ بشن