دوستان اینکه طرفتون هم دین و عقیدتون باشه رو جدی بگیرید
بخصوص مذهبیا
چون این دنیا که به درک ، اون دنیاتون و آخرتتونو ممکنه خراب کنه ، خودتونم نه حتی بچه هاتون
نمیدونم چرا واقعا جدی گرفته نمیشه برای خیلیا تو ازدواج ، ازدواج تو آخرتتون خیلی تاثیر داره خیلی
گوشه صحبت من با کساییه که اعتقاد دارن ، من آدم میشناسم دختره نماز خون و..... ، رفت با یه پسر بی دین ازدواج کرد ، پسره قول داد که نماز میخونم و فلان
بعد ده سال زندگی شیش سال زندگی رو فرد مقابلش تاثیرشو گذاشت ، اون رو هم بی نماز و....کرد
تورو خدا جدی بگیرید من دختر دیدم رفت کربلا رسید دم حرم زار میزد اشک میریخت ، با یکی ازدواج کرد ، پونزده سال باش زیر سقف بود باورم نمیشد که به امام حسین توهین کرد
مورد برعکسم بوده دختره بی دین بوده و ازینا که با این پسر و اون پسره ، با یه مذهبی ازدواج کرده و الان قلبش کلا به عشق ائمه میتپه و......
رو آخرت خودتون که هیچ رو آخرت طرفتونم تاثیر داره
بخدا نه دختر قحطی هست که پسر قحطی
با یکی که مثل خودتونه و هم دینتونه ازدواج کنین ، نکنین بهتره تا کلا آخرتتون رو خراب کنید ، من نمیگم ، ائمه میگم همشین بد روت تاثیر میزاره ، من به شخصه خیلی ازین کوردا دیدم طرف با دین بوده با بی دین ازدواج کرده بی دین شده ، یا طرف بی دین بوده و با مذهبی ازدواج کرده خودشم مذهبی شده ، سه تا بچه هاشم مذهبی شدن کلا شده نماد مذهبیا فامیل
تورو خدا ازدواجو جدی بگیرید
لطفا حرفی زده نشه پست پاک بشه