2777
2789
عنوان

درمان ناباروری سه سوته

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوازده ____ بستن شکم موقع پریودیسیزده ___ خوردن برنج با شوید یا زعفران چهارده ___ سعی کنید نونایی بخ ...

خداروشکر عزیز دلم

آفرین به ارادت

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

اینا یه اراده قوی میخواد من دو ماه انجام دادم از اصلاح سبک 

ولی دیگه نتونستم واقعا از نظر روحی داغون شدم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
من۶ساله دیگه حوصله هیچیوندارم

اینا رو انجام بده بخدا نتیجه میگیری باورت میشه من ای وی اف کردم حتی یک دونه جنین هم تشکیل نشد تخت کناریم اوضاع ش اینقدر داغون بود ک می‌گفت اخرای پریودیمه کارت جنین گرفت من ن فقط میخواستم خودمو بکوشم همون لحظه ولی امیدمو از دست ندادم سپردم ب خدا

اینا یه اراده قوی میخواد من دو ماه انجام دادم از اصلاح سبک ولی دیگه نتونستم واقعا از نظر روحی داغون ...

عزیزم تو هم میتونی  من طب سنتی معروف شهرمونم در کنار اینا رفتم پاکسازی دارو داد بعد فعال سازی 

من ۸سال بدون هیچ مشکلی.بی حوصلگی و ناامیدیت رو با تمام وجودم درک میکنم

نا امید نباش انشاالله که میشه من دقیقاً وقتی ب خدا سپردم شد اخ چ دورانی بود بدترین دوران چله گرفتم فقط وقتمو صبح تا شب برای خدا گذاشتم اول چلمم گفتم خدا من حال بی نتیجه گی ندارم اگه نمیدی نگیرم لای قرانو باز کردم نوشته بود خدا از وعده اش تخلف نمیکند 

من ۸سال بدون هیچ مشکلی.بی حوصلگی و ناامیدیت رو با تمام وجودم درک میکنم

عزیزم االان چی فرزندگیرت اومد؟

من ازاین بدترشوهرمم ی شهر دورکارمیکنه ک ۲۰روز درماه تنهام این بشدت منوافسردع و خونه نشین کرده 

نا امید نباش انشاالله که میشه من دقیقاً وقتی ب خدا سپردم شد اخ چ دورانی بود بدترین دوران چله گرفتم ف ...

عزیزم برات خیلی خوشحالم ولی خوب سرنوشت همه مثل هم نیست.منم خیلی چله گرفتم خیلی از خدا خواستم ولی نشد.راضی ام به رضای خدا

نا امید نباش انشاالله که میشه من دقیقاً وقتی ب خدا سپردم شد اخ چ دورانی بود بدترین دوران چله گرفتم ف ...

مشکلت تنبلی تخمدان بود عزیزم چون گرمیجات خیلی خوردی وسردیجاتو حذف کردی