بچه ها من یک مدت بود اقدام می کردم نمیشد بعد یکسری کارا کردم که شد گفتم بیام نی نی سایت بزارم هر هر کسی مثل من بوده ناامید نشه باردار بشه راستی من ای وی اف هم کردم هیچ جنینی تشکیل نشد کرور کرور آرامبخش میخوردم شانس گندمم جاری از خودراضیم حامله رف نمیدونید چ حالی بودم هستین بگم بزارم دستورمو
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینا رو انجام بده بخدا نتیجه میگیری باورت میشه من ای وی اف کردم حتی یک دونه جنین هم تشکیل نشد تخت کناریم اوضاع ش اینقدر داغون بود ک میگفت اخرای پریودیمه کارت جنین گرفت من ن فقط میخواستم خودمو بکوشم همون لحظه ولی امیدمو از دست ندادم سپردم ب خدا
من ۸سال بدون هیچ مشکلی.بی حوصلگی و ناامیدیت رو با تمام وجودم درک میکنم
نا امید نباش انشاالله که میشه من دقیقاً وقتی ب خدا سپردم شد اخ چ دورانی بود بدترین دوران چله گرفتم فقط وقتمو صبح تا شب برای خدا گذاشتم اول چلمم گفتم خدا من حال بی نتیجه گی ندارم اگه نمیدی نگیرم لای قرانو باز کردم نوشته بود خدا از وعده اش تخلف نمیکند