2777
2789
عنوان

حس شیمی اینجا هست😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 559 پست
فکر نکنم متحول شه همونطوری که گفتم احتمالش خیلی کمهولی امیدوارم خجالت بکشه و آدم شهحداقل به خاطر بچه ...

عاقا نمیتونم پیام جدیدتو ریپلای کنم😐

میخاستم بنویسم انشالله

قربونت

اینجا گفتم😐😂🤦🏻‍♀️❤️

از من چی حس میکنی؟ ویژگیم بگو .

عزیزم ببخشید دیر دیدم .

به نظرم شخصیت خیلی آرومی داری

اهل آرامشی

مهربون و با محبتی

ویژگی ظاهریم پوستت گندمیه 

و چشماتم قهوه ای 

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم واسه منم بگو بابام راضی میشه و میتونم با محمد ازدواج کنم؟ اگه اره تا چن ماه اینده نامزد میشیم؟ ...

من حس ششم نیستم و از این حس ها و اینا ندارم ولی به عنوان کسی که امشب بیشتر چیزایی که گفتم تاحدودی درست در اومد میخوام راهنمایی کنم و با عنوان یک دوست بهت بگم حسم میگه باید این حرفارو بهت بزنم

اول اینکه اگر خانواده ات ( پدرت که تو پیام اشاره کردی ) اگر راضی نیست ببین چرا راضی نیست و اگر چیزی میگه به حرفش گوش کن به هر حال ازت بزرگ تره تجربه داره شاید اون یه چیزی رو میبینه و توجه میکنه که تو نمیبینی و بعدا میفهمی اشتباه کردی پس هر جا جلوی ضرر و اشتباه رو بگیری خوبه 

پس به حرف خانواده و بزرگ تر و اطرافیان گوش کن

علت ها رو پیدا کن و بدون اینکه احساسی بشی بهش فکر کن

منطقی با عقل نه با قلب و احساس 

عزیزم واسه منم بگو بابام راضی میشه و میتونم با محمد ازدواج کنم؟ اگه اره تا چن ماه اینده نامزد میشیم؟ ...

و دوم اینکه اگر تو گذشته ات موردی هست هر چی

حتما حتما قبل اینکه کسی به گوش پارتنرت برسونه خودت بگو

خودت بگی نشانه صداقتته نشانه اینه که تو نمیخوای طرف رو فریب بدی گول بزنی

ولی وقتی از بقیه بشنوه بیشتر حالش بد میشه که چرا بهش راستشو نگفتی و دروغ گفتی و فکر میکنه گولش زدی فریبش دادی

حقیقت تلخه ولی به هر حال ماه پشت ابر نمیمونه ( اگر درست گفته باشم اصطلاحو ) خودتو بذار جاش 

تو باشی برعکس شه قضیه چه حسی پیدا میکنی؟

منظورم اینه نذار بینتون دروغ باشه

اگر منطقی باشه می‌پذیره 

اگرنه از همین اول اگر با حقایق کنار نمیاد بهتره ادامه ندی

منم بگووو لطفاااا به نظرت کی ازدواج میکنم اسمم نگار هرچی به ذهنت میرسه در مورد خوردم ببگوووو مرسییی� ...

فکر نکنم با زودی ازدواج کنی

نمیدونم چرا این تو ذهنم اومد که یه حرفه ای رو شروع کن

سعی کن توش موفق شی یه کاری بکن

از استعدادت استفاده کن

من با امیر میمونم ؟دوسم داره؟به نظرش چطور ادمیم؟؟بهم فکر میکگه هرچی درموردش میدونی بگو لطفا خیلی لاز ...

من حس ششم نیستم امشب شانسی درست در اومد ازم سوال پرسیدن

اینارو ولی حتی حس ششم باشی هم نمیتونی بگی

بدون شناخت چطور بگم دوست داره یا نه 

فقط میتونم بگم احساسی عمل نکن

حسم میگه با عقل تصمیم بگیری خیلی بیشتر به نفعته 

تا کاری که دلت میگه رو انجام بدی

درمورد رابطه ی منو امیر هر چی حس می‌کنی بهم بگوبه نظرت چجور پسریع چه شخصیتی دارهباهاش خوشبخت میشم

ظاهرا رابطه خوبی داری شاید یه چیزایی پیش بیاد بینتون ولی رابطه خوبی داری نسبتا

ولی اینکه خوشبخت میشی باهاش یا نه

برمیگرده به اینکه عقلانی تصمیم بگیری

احساسی عمل نکنی و با افراد آگاه مشورت کنی

پیشنهاد میکنم مشاور های حضوری برای ازدواج یکسری تست ها هست اونو بدی و به حرف مشاور گوش کنی 

من خصوصیات اخلاقی و ظاهریم چیه

ظاهری نه خیلی قد بلندی نه خیلی قد کوتاه قد معمولی داری

چشمت مشکیه 

موهات هم مشکی اینا تیره اس رنگ طبیعی منظورمه اگه رنگ زدی کاری ندارم

اخلاقی هم فضول نیستی سر به کار خودته حالا شاید یه موقع یه چیزی بگی ولی از سر دوست داشتنه دخالت نمیکنی

عزیزم ببخشید دیر دیدم .به نظرم شخصیت خیلی آرومی داریاهل آرامشیمهربون و با محبتیویژگی ظاهریم پوستت گن ...

همش درسته 💓ممنونم ازت. شخصی که تو فکرمه حسش بهم چیه .. دیدار دارم باهاش؟