2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزماول پاییز اینکارو کردیم اخهمال شمام دوبار هواکبری کیکنید؟مگه نباید یبار بکنن

اول روشن کردنی کردیم فعلا مشگلی نداره

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

طرف مقابل شیر، که میشه همون طرف که سرده، یه پیچ هست، یه دستمال بنداز روش که آب نپاشه به دیوار ، یه ظرف هم بذار زیرش، اون پیچو شل کن، یه ذره فس‌فس میکنه، بعد وقتی که فس‌فس تموم شد، و یه ذره آب اومد، پیچو سفت کن  

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
اول روشن کردنی کردیم فعلا مشگلی نداره

شما اخر زمستون فقط خاموش میکنیذ پکیجو؟

تو نت دبدم اخر سال باید ابشو کامل خالی کنن

ما تا حالا اینکارو‌نکردبم

البته الان اولین پاییزی هست ک داریم ازش استفاده میکنین

اون پایین مثل بالایه چیز گردی داره برای بازوبسته کردن منتها پایینیه کوچیک تره بااون هواگیری می کنن

اشتباه راهنمایی نکن، طفلک میفته تو دردسر😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
شما اخر زمستون فقط خاموش میکنیذ پکیجو؟تو نت دبدم اخر سال باید ابشو کامل خالی کننما تا حالا اینکارو‌ن ...

نخیر نباید خالی شه

سلام‌چجوری

آخر رادیاتور یقسمت بالا یه شیر پلاستیکی داره باید اونو باز کنی تا هواش خارج بشه، اونقدر باز نگهدار که ازش آب خارج بشه ، اگه نتونستی پیداش کنی عکسش رو بگیر تا دقیق نشونت بدم

شما اخر زمستون فقط خاموش میکنیذ پکیجو؟تو نت دبدم اخر سال باید ابشو کامل خالی کننما تا حالا اینکارو‌ن ...

خالی نمی کنم نمی دونم اطلاعی ازاین ندارم من 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

آخر رادیاتور یقسمت بالا یه شیر پلاستیکی داره باید اونو باز کنی تا هواش خارج بشه، اونقدر باز نگهدار ک ...

ممنون میدونم اول پاییز اینکارو‌کردبم

سوال من اینه اخر زمستون بابد چکار کنیم ابشو بابد تهلیه کنیم عایا

رسوب نمیبندع