2777
2789
عنوان

الان به نظر شمام این دختره موفقه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 81 پست

چطوری هم معلم ابتداییه هم دانشجو هم زبان درس میده هم کامپیوتر 😐من ی دانشگاه میرم صد بار لعن و نفرین میکنم خودمو 😂

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

اعتماد ب نفسش صفره ینی چی ؟ ینی فک می‌کنه زشته؟

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اعتماد ب نفسش صفره ینی چی ؟ ینی فک می‌کنه زشته؟

خودمم نه 

نمیدونم خودمو. دوست ندارم پستای دیگمو بخون تو همین تاپیک دلیلشو گفتم 😔

راستی تو خوبی چیکاردید با اون اقا

اره گفتم که کسی که دوسش دارم رفت اونم احتمالا بخاطر اینکه نمیتونستم‌ مثل بقیه باشم و پا بزارم رو خط ...

خاک توسر بی لیاقتش 😑

یعنی ازت کاری چیزی خواسته بود وتوردش کردی رفت !؟

اره و اون رفت دلیلشم احتمالا اینکه من نتونستم مثل بقیه باشم فکر کنم بخاطر اینکه نتونستم پا به زارم ر ...

نمیدونم کاش به فکر یه رابطه درست حسابی باشی 

نه کسی ک رهات کرد بخاطرش ناراحت باشی 

فک کن حتی اگه اون برگرده قراره کلی تو سرش حرص بخوری و دوباره بهت توجه نکنه و اینا و خط قرمزات براش مهم نباشه

بنظرم دنبال یه آدم مناسب باش شاید اونم فراموش کردی

خاک توسر بی لیاقتش 😑یعنی ازت کاری چیزی خواسته بود وتوردش کردی رفت !؟

نه مستقیم‌ نگفت 😔😔😔 

ولی خب میگفت تو فشارم و من فکر میکنم همون بود چون خودم گفتم اگه مالی اینا باشه باهم درستش کنیم ولی جنسی میدونست نمیتونم 

شایدم‌ چیز دیگه بود 

بخاطر حالم داغونتر از این حرفاس ک‌ ب فکر ذهن مردم باشم 😔😔

ارزش نداره بخاطر کسی حتی ذره ای خودتو ناراحت کنی تو تازه نسبت به همسن و سالات جلوتر هم هستی فقط بفکر درمان حال روحیت باش

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!

نمیدونم کاش به فکر یه رابطه درست حسابی باشی نه کسی ک رهات کرد بخاطرش ناراحت باشی فک کن حتی اگه اون ب ...

هیچکسو نمیخام از اولم از مردجماعت حالم بهم میخورد 

اینم نمیدونم چیشد عاشقش شدم که اخریشم شد 😔😔😔

شاید خیلی حرفام کلیشه ای باشه ولی تو تازه ۲۱ سالته هنوز اول راه زندگیتی و خب متاسفانه وسط یه قسمت تاریک زندگیت گیر کردی اونجا هیچ نور و نشونه ای نیست اما غافل از اینی زندگی همیشه اینطوری نمی مونه میدونم خودتم تو شرایط بد زندگیت فکر میکردی هیچ راهی جز خودکشی نیست میگفتی دیگه تموم شد و همه اینا رو گذروندی اما الان خسته ای خودت رو درک کن اینکه سخته و قبول کن تو قرار نبوده روی خط قرمزات پا بزاری اینم بپذیر آدمی که تو رو اینجا درک نکرده خیلی جاهای دیگه هم درکت نمی‌کرد حالا بخاطر این زندگی رو تمومش کنی و هیچوقت نور زندگی رو پیدا نکنی ؟

از کجا معلوم یکم جلوتر فقط یک قدم جلوتر نقطه اوج زندگی و خوشبختی تو باشه‌؟

فکر کن خودکشی کردی و آینده رو نشونت دادن اون موقع میخواهی چیکار کنی راهی نداری برگردی 

از اینجا بغلت میکنم و کاملا درکت میکنم من نا دو ماه پیش کاملا بریده بودم از همه چیز ولی یدفعه یه پرتو کوچیک از زندگیم رو دیدم