2777
2789
عنوان

الان به نظر شمام این دختره موفقه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 81 پست
خودمم نه نمیدونم خودمو. دوست ندارم پستای دیگمو بخون تو همین تاپیک دلیلشو گفتم 😔راستی تو خوبی چیکارد ...

عزیزم منظور حرفتو نمی‌فهمم احساس چی میکنی ؟ مشکل با ظاهرت داری ؟ یا با تیپت با شغلت با چی گلم؟ 

من هیچی جدا شدم😭

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

برا برگشتش تلاش کن وگرنه براش غصه نخور به کارای مورد علاقت برس

چطوری تلاش کنم 

من دفعه اخر زنگ‌زدم باز بعدشپیام دادم گفتم نمیخام وقتی میگی برو برم گفتم بمونم درست کنیم 

گفت دوست ندارم حرف بزنم و ... منم گفتم عیب نداره میرم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانپزشک خوبه دلم دارو میخاد فقط

آره در کنار اون به تفریح و ورزش و ارتباط به دوست و رفیقای خوب..به خودت افتخار کن دختر که مث بقیع نرفتی تو منجلاب..این حالتات هم وسوسه های شیطونه که میخواد ناامیدت کنه تو به اندازه کافی خوب هستی و اگه کسی تحقیرت کرد از حسادت و خودکم بینی خودشه ..همبن الانشم از خیلیا بهتر و سرتری

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!

عزیزم منظور حرفتو نمی‌فهمم احساس چی میکنی ؟ مشکل با ظاهرت داری ؟ یا با تیپت با شغلت با چی گلم؟ من هی ...

کسی ک دوسش داشتم رفت 

فکر کنم بخاطر اینکه نمیتونستم کارای اونمدلی انجام بدم 😔😔😔

آره در کنار اون به تفریح و ورزش و ارتباط به دوست و رفیقای خوب..به خودت افتخار کن دختر که مث بقیع نرف ...

من دفعه اخر زنگ‌زدم باز بعدشپیام دادم گفتم نمیخام وقتی میگی برو برم گفتم بمونم درست کنیم 

گفت دوست ندارم حرف بزنم و ... منم گفتم عیب نداره میرم 😔😔 

الان بنظرتون من میتونم دوباره چ‌تلاشی واسه این ارتباط کنم ؟ 😔

کسی ک دوسش داشتم رفت فکر کنم بخاطر اینکه نمیتونستم کارای اونمدلی انجام بدم 😔😔😔

عزیزم اصلا فکر نکن ب من نگاه کن ک چطوری بدبخت کردم خدمو کسی ک دوسش داری رو بیخیال از الان ب خودت برس و شیک بپوش ت هیچی کم نداری دیگران حسرت ت رو میخورن ت فقط دچار مقایسه شدید شدی مقایسه رو بزار کنار ب بقیه دخترا نگاه نکن فقط خدتو ببین و پیشرفت کن بخدا ک بهترینی

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

نه مستقیم‌ نگفت 😔😔😔 ولی خب میگفت تو فشارم و من فکر میکنم همون بود چون خودم گفتم اگه مالی اینا باش ...

بببین عزیزم سخته خیلیم سختهو

ولی دختری با همه این موفیقیت قطعا اشغالی مثه اون لیاقتشو نداره 

تو خوبی واقعا اون کسی که واقعا لیاقتتو داره میاد سراغت

میدونم الان هی میگی باشه  دیگه بهش فک نمیکنم ولی دوباره فکرش میاد توذهنت وداغونت میکنه وهمش با خودت میگی مگه من چم بود ولم کرد

میدونم حالت بده عزیزم یبار یه دوست داشتم میرفت یوتیوب 

چنل رویا تارخ رو نگا میکرد خیلی حرفاش خوبه حتما برو بببینش ببین کدوم ویدیوش به دردت میخوره یکم زمان بگذره وحواس خودتو پرت کنی برات عادی میشه کم کم 

شوخی نکن مگه نگفته بود میاد جلو

چرا میاد جلو ولی من دیگه نمیخامش آدم خوب نیس😞

من دفعه اخر زنگ‌زدم باز بعدشپیام دادم گفتم نمیخام وقتی میگی برو برم گفتم بمونم درست کنیم گفت دوست ند ...

هیچ تلاشی نکن کسی که بخوادت حتی اگه ازش بدت میاد ..میاد جلو...برا کسی ارزش قائل شو که برات تب کنه ...خودتو با این رفتارا بی ارزش نکن تو شانت بالاس

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!

چرا خوب نیس

احساس میکنم بی عرضه است