2777
2789

غلط میکنه پیش دختر باشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی خودشونو درگیر نشون میدن انگار خیلی کار دارن و سرشون شلوغه زود قطع میکننیا دور میشن یواشکی و ارو ...

عع خب اینم همینطوریه میگ پیش رفیقامم ینی منظورش اینه بعد حرف بزنیم ولی حالت حرف زدنش عادی مث همیشه بود...

عع خب اینم همینطوریه میگ پیش رفیقامم ینی منظورش اینه بعد حرف بزنیم ولی حالت حرف زدنش عادی مث همیشه ب ...

گفتی صدای پسر هم اومد دیگه

تو جمع هم باهات حرف زد

اینا نرماله ولی چرا شک کردی مگه از قبل کاری کرده بود؟

گفتی صدای پسر هم اومد دیگهتو جمع هم باهات حرف زداینا نرماله ولی چرا شک کردی مگه از قبل کاری کرده بود ...

ارع حس میکنم دور نشد چون صدا پسر اومد پس تو جمع بود

چون تو مجازی یروز به یروز آن میشه🥲

منم شرایط ندارم همش زنگ بزنم از این دیر آن شدن کم حرف زدن شک ب وجود اومده برام

ارع حس میکنم دور نشد چون صدا پسر اومد پس تو جمع بودچون تو مجازی یروز به یروز آن میشه🥲منم شرایط ندار ...

رابطه منم دقیقا همینه 

همش با رفیقای پسرش بیرونه صدای دوستاشم میاد همه هم بیرون با رفیقای پسرش میبیننش و بهم میگن

ولی من حس میکنم داره خیانت میکنه چون زیاد انلاین نمیشه و حرف نمیزنیم

درکت میکنم تو این شرایط ادم خیلی فکری میشه

رابطه منم دقیقا همینه همش با رفیقای پسرش بیرونه صدای دوستاشم میاد همه هم بیرون با رفیقای پسرش میبینن ...

عع چقد بد

دقیقا اینم همینطوریه

خب میگن ولی ذهن ادم باز درگیره 

اینطوری واقعا سختع🥲

بدترشم اینه چون کسی نمیدونع من تا وقتی تو خونه هستن نمیتونم زنگ بزنم دیگ ملوم نیس کی بتونم بعد تو این تایمی ک زنگ نمیزنم کم حرف میزنیم واقعا ذهن درگیر میشه

رابطه منم دقیقا همینه همش با رفیقای پسرش بیرونه صدای دوستاشم میاد همه هم بیرون با رفیقای پسرش میبینن ...

واسه من فقد در حد سلام خوبی حرفای معمولی بعد میرع تا فردا🚶🏻‍♀️

این  نوع رابطه مسخرس