2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه یکم توضیح بدید زیاد وقت نمیگیره

تو این مکان نه درست نیست یه مکان زنانه اس یه سری حرفا میزنن که اصلا آقایون نبااااااید ببینن چه برسه مشارکت کننو بگو بخند کنن اصلا اینجا جای آقایون نیست ،جای دیگه ام بستگی داره طرف چجوری باشه اگه اونم پایه اس اشکال نداره همش برمیگرده به شعور و برداشت اون لحظه خود شما

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
تو این مکان نه درست نیست یه مکان زنانه اس یه سری حرفا میزنن که اصلا آقایون نبااااااید ببینن چه برسه ...

ممنون که جواب دادین یکم من بدبختم یاد بگیرم. الان اینجا با یه خانوم راجع به مسایل مختلف حرف بزنیم یا بخندیم زشته؟ حالا نه مسایل مشکل دار

ممنون که جواب دادین یکم من بدبختم یاد بگیرم. الان اینجا با یه خانوم راجع به مسایل مختلف حرف بزنیم یا ...

اره بنظر من بده حالا شاید دیگران نظر دیگه ای داشته باشن

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
شما مسلمونید و از روی مسلمونی میگید؟ من نیستم حقیقتش و میخوام یاد بگیرم

نه چه ربطی به مسلمونی داره شعور درک و فهم چیزیه که خدا به همه داده حالا شما ببین شعورت چی میگه ، خدانگهدار 

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
اون حد رو چقدر بگیرم به نظرتون ؟ بگم بخندم مشکلی نداره؟

بستگی به دخترش داره خیلیا از خنده زیادی بدشون میاد بعضی ها خوششون نمیاد با همه گرم بگیرین بعضی ها کلا شادن زیاد میخندن با اونا زیاد میشه خندید بستگی به اخلاق هرکس عکس العملشون متفاوته

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨