2777
2789
عنوان

باورم نمیشه فردا هم تعطیل شد تهران میگیرم میخوابم 😁🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 34 پست
خصوصی نیستم کن اداره هستم

خصوصیا خیلیا میرن 

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم مگه گفتم نمیرن

به نظرت سه شنبه رو هم تعطیل میکنن؟؟؟؟ دانشجوام سه شنبه یه باید یه پروژه تحویل استاد بدم تعطیل شه حال میده 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
به نظرت سه شنبه رو هم تعطیل میکنن؟؟؟؟ دانشجوام سه شنبه یه باید یه پروژه تحویل استاد بدم تعطیل شه حال ...

نمیدونم شاید 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

چه ربطی داشت

حقوق رو از تهران میزیزند،هر ماه ۲۴ ام میریختن امروز چون تعطیل بود نریختن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

کرج هم امروز و هم فردا هم ادارات خصوصی و هم دولتی رو گفتن تعطیل. ولی شرکت خصوصی ما تعطیل نکرد. تازه من خونه ام تهرانه محل کارم کرج. خدا مدیرعاملمون رو لعنت کنه. انگار نه انگار که دستور استانداری هست. میگه من خصوصیم کسی نمیتونه به من دستور بده. همچنین میگه انگار امپراطوری جداگانه ای داره.

نه تعطیل نیست

مطمئنی؟؟؟؟؟ به نظر خودمم یا کلا تعطیل نکنن یا نهایتا ابتدایی ها رو تعطیل کنند

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️