2777
2789
عنوان

میشه یه چیزی بگین دلم اروم شه خیلی دلخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 75 پست
من یه دخترم چجوری هی چادر بکشم و جمع کنم بیشتر دلم از ادما گرفته…مگه نمیگفتن همسایه باید هوای همسایش ...

چقدر دلت خوشه من حامله ام تنها تو خونه خانوادمم شهر دور یکی حتی نمیاد خونم بگه زنده ای یا مرده بعد تو میگی همسایه اتفاقا منم امروز سر همین موضوع دلم خیلی گرفت هستن ادم دورم ولی ادما بی خیری هستن دلم میخا بشینم گریه کنم

میدونم اما دیگه کسی به کسی خوبی نمیکنه اگه بخوای به همه چی دلت بگیره نمیتونی زندگی کنی دنیا و آدماش ...

پس من چرا رفتم برام بنزین زدن در باکم و گم کردم ازشون هیچ پولی نگرفتم گفتم حلاله … ما چرا نمیتونیم بی رحم باشیم پس 

🎻 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس من چرا رفتم برام بنزین زدن در باکم و گم کردم ازشون هیچ پولی نگرفتم گفتم حلاله … ما چرا نمیتونیم ب ...

چون تو دلت بزرگه همه ک اینجوری نیستن

تا وقتی که نوبت من شه،با خوشحالی واسه همه دست میزنم.🫀
ماشین اینهمه آدم رو اونجا نمیدزدن مال تو رو میدزدن عجب

عزیز حتما اگه بیرون زدی قفل فرمون براش بگیر و اب رادیاتور و ضد یخ هم بریز.متاسفانه خیلی از ادما حسادت میکنن.انشالا خونه حیاط دار بخرید و پارکینگ داشته باشید.قابل توجه دوستان ماشین ما جلو درب پارک بود سه شب جلوتر صبح پاشدیم بریم بیرون دیدیم کلا چرخ ماشین رو دزدیدن و ماشین رو مثل لگن انداختن کف اسفالت.۲۴میلیون لاستیک و رینگ و وسایل داخلش نزدیک به ۴۰تومن ضرر

چقدر دلت خوشه من حامله ام تنها تو خونه خانوادمم شهر دور یکی حتی نمیاد خونم بگه زنده ای یا مرده بعد ت ...

من اون روز رفتم بنزین زدم در باکمو گم کردن هیچ پولی نگرفتم گفتم حلاله ، ما چرا انقدر دل رحمیم پس 

🎻 
عزیز حتما اگه بیرون زدی قفل فرمون براش بگیر و اب رادیاتور و ضد یخ هم بریز.متاسفانه خیلی از ادما حساد ...

دزد گیر نداشت؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
منم دیگه از الان یعنی یه سلامم دیگه بهشون نمیدم کثافتا برن گمشن

پر توقعی، همین الان که چهار روز ماشنتو گذاشتی هم لطف کردن، فکر می کنی وظیفشونه، سعی کن هر ادمی بهت لطف کرد یه جوری جبران کنی تا اینطوری نشه.شاید خودشون بخوان ماشین بخرن و نیاز داشته باشن به پارکینگ

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
پر توقعی، همین الان که چهار روز ماشنتو گذاشتی هم لطف کردن، فکر می کنی وظیفشونه، سعی کن هر ادمی بهت ل ...

پر توقع نیستم من خودم هوای بقیرو دارم فکر میکردم بقیه ادما هم اینجورن… بعدشم از همون اول میگفتن چه لطفی اخه میخوام لطف نکنن صد سال 

🎻