2777
2789
عنوان

میشه یه چیزی بگین دلم اروم شه خیلی دلخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 75 پست
من یه دخترم چجوری هی چادر بکشم و جمع کنم بیشتر دلم از ادما گرفته…مگه نمیگفتن همسایه باید هوای همسایش ...

عزیزم همینجور که من میکشم و هی جمع میکنم ، حاضری منت بکشی و دیگران واست جا پارک بدند ولی یکم زحمت چادر کشیدن به خودت ندی ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکارو میکنم ولی بیشتر دلم از ادما گرفته مگه نمیگن همسایه باید هوای همسایشو داشته باشه

الان همه همینجورین حتی اگه ضرری هم براشون نداشته باشی بازم حسودن 

تا وقتی که نوبت من شه،با خوشحالی واسه همه دست میزنم.🫀
عزیزم همینجور که من میکشم و هی جمع میکنم ، حاضری منت بکشی و دیگران واست جا پارک بدند ولی یکم زحمت چا ...

نه دیگه منت چی؟عمرا ماشین و داخل نمیبرم اول ازشون پرسیدیم گفتن مشکلی نداره وگرنه هیچوقت اینکارو نمیکردم 😔

🎻 
ماشین فسقلی و کوچیک من مال یه دختر مجرد اونم دست دوم چه حسودی داره اخه مگه بنز خریدم

میدونم اما دیگه کسی به کسی خوبی نمیکنه اگه بخوای به همه چی دلت بگیره نمیتونی زندگی کنی دنیا و آدماش بیرحمن

تا وقتی که نوبت من شه،با خوشحالی واسه همه دست میزنم.🫀