2777
2789
عنوان

خدایا خسته ام خسته میشه نزاری ب صبح بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 40 پست
عزیزم❤تهرانی؟دل باید خوش باشه ک نیست مدرک ریاضی بچدرد میخوره اخه

نه خواهر شهرستانم

حیف شد سعادت نداشتم ببینمتون جایی که شما هستید ارزوی منه به خودتون افتخار کنید ❤️❤️

ایشالله حال دلتونممم به زودی درست میشهه

مگه ما قراره چند بار زندگی کنیم که بابت همه چیز نگران و ناراحت بشیم (لطفااا  به عنوان الگوممم سلامت و خوشحال باشش )

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو بچه داری گناه داره نباید بی مادر بشه بیوفته دست بقیه.من چی؟من فوق فوقش شوهرم یکسال بپام میشینه بع ...

بهتری؟

من همیشه آدم ضعیفی بودمو هستم خسته شدم انقد همه چی بد پیش رفت از هرچی بدم اومد سرم اومد خستم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بهتری؟من همیشه آدم ضعیفی بودمو هستم خسته شدم انقد همه چی بد پیش رفت از هرچی بدم اومد سرم اومد خستم

بچهات گناه دارن اگ تو نباشی میوفتن دست بقیه و اواره میشن...منم خیلی دوس دارم دوقلو داشته باشم💔ولی حال روحیم داغونه

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

تو این سن کم ؟عزیزم لابد حالا تلاش کنی خیلی مونده گلم .صبور باش.تو فکر همسرت باش اون چه کنه

اون ب هیچیش فک نکنم باشه.فوقش ننه جونش یکی بهتر از منو واسش میگیره.

نهایتش چقد میخواد پای من بمونه فوق فوقش یه سال بعدش یکی دیگ میاد اونوقت میگه گور بابای من

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

نه خواهر شهرستانمحیف شد سعادت نداشتم ببینمتون جایی که شما هستید ارزوی منه به خودتون افتخار کنید ❤️❤️ ...

هعی بابا دلت خوشه چی میگی تو!از چی خبر داری ک میگی بخودت افتخار کن.

گور بابای مدرک..حالم روزم ذهنم روحم همه چیزم داغونه حس میکنم جز مرگ چیزی راحتم نمیکنه.

ادم مناسبیو واسه الگو انتخاب نکردی چون من هیچ چیز خوبی ندارم ک بخوای به چش الگو نگام کنی💔

بچهات گناه دارن اگ تو نباشی میوفتن دست بقیه و اواره میشن...منم خیلی دوس دارم دوقلو داشته باشم💔ولی ح ...

وای دوقلو سخته من داغونم یکیشون مظلومه بخاطر اون کاری نکردم تا حالا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
وای دوقلو سخته من داغونم یکیشون مظلومه بخاطر اون کاری نکردم تا حالا

بچه ب مادر نیاز داره مظلوم یا شلوغ مادر میخواد!

بچه ب مادر نیاز داره مظلوم یا شلوغ مادر میخواد!

آره میدونم انقد گریه کردم تهوع گرفتم

هعی بابا دلت خوشه چی میگی تو!از چی خبر داری ک میگی بخودت افتخار کن.گور بابای مدرک..حالم روزم ذهنم رو ...

چی بگممم 

فقط اینو می دونمم که همه ی دردا قابل حل هستن الا مرگ 

لااقل دردای این دنیا موندگار نیست ولی دردای اون دنیا همیشگیه

اگه خدایی نکرده طرف با شوهرش دعوا داره طلاق 

اگه بچه دار نمیشه پرورشگاه 

اگه مشکل روحی روانی داره مشاور و روانپزشک 

اگه بیمار جسمیه پزشک 

همه چیز یه راهی براش هست 

کسایی که خودکشی کردن با قرص و بعد نجات پیدا کردن میگن 

اولش ادم دلش میخواد. این کارو کنه ولی وقته میکنه حاضره تمام زندگیشو بده برگرده و بیاد تو این دنیا

خودتون تو عالم (زر) زندگی رو انتخاب کردین برای انتخابتون ارزش قائل بشین حتما یه دلیلی پشتش بوده

و بیاین همه مون انقدر خودخواه نباشیم که به خاطر این که بهمون سخت میگذره خودکشی کنیم 

همین شماها 

مادر و خواهر و پدر و همسر و بچه دارید اینا چی میشن پس؟

چه گناهی کردن تا اخر عمر باید یه گوشه ی قلبشون به خاطر خودخواهی یکی تیر بکشه؟