2777
2789

اینکه میگه یه شب باهم باشیم تاصبح شماها شده قبول کنین راستشو بگین خدایی

کار بدی قرارنیس بکنیم قراره فقط بیشترباهم باشیم

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

بریم کلبه بگیریم فیلم ببینیم ازاین کارا ،بنظرتون راس میگه؟شماباشین قبول میکنین؟؟

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زیر یه سقف باهاش تنها بودم البته شب نموندم ولی به خواسته ام احترام گذاشته کاری نکرده ،دوس داره کنار هم آشپزی کنیم و ...

این مسئله بستگی به شناختت از طرف مقابل و جنبش داره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
دیوونه ای مگه قبول کنی یهو خودتم گول میخوری حالا بیا درستش کن تو رور همین کارارو بکن

دوس پسر داری چن وقته باهمین؟

من زیر یه سقف باهاش تنها بودم ولی به خواسته ام احترام گذاشته کاری نکرده ،دوس داره کنار هم آشپزی کنیم ...

چند وقت باهم بودین عزیزم؟

چند وقت باهم بودین عزیزم؟

الان یکسال و نیمه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍