2777
2789
عنوان

خدایا خسته ام خسته میشه نزاری ب صبح بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 41 پست
عزیزم مرگ تنها راه حل ارامش منه.لطفا دعا کن واسم ک تا صبح نکشم همین🙏

دیوووونه بیوگرافیتو خوندممم واقعا لیسانستو از صنعتیی شریف گرفتییییی بابا ایننن ارزومههههه لعنتییییییی 

لطفاااا زنده بمونننن

حرفای زدی ک مدتیه داره ذهن منم میخوره کاملن درکت میکنم

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دقیقا تو حال توام دلم میخواد صب پا نشم اگه بچه نداشتم خودمو میکشتم،شایدم کردم یه روزی که ترسم بریزه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بابام آرزوی مرگ کرد چون خسته بود از تو جا افتادن 

8 ماه به بدترین شکل ممکن درد کشید

صدبار از اون شرایط بدتر درد کشید تا رفت

و داغش به دلمون گذاشت 

بنظرم دعای اینجوری خوب نیست اصلا 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
من فقط مرگ میخوام.دوای درد من مرگه...ای خدااا😭😭😭😭

نهههه باید زنده بمونی وقتییی افریده شدی یعنی رسالتی

داری باید دست یکیو بگیری 

امید یک نفر بشی 

به کسی زندگی ببخشی 

حال کسی رو خوب کنی 

باید زنده بمونی و قشنگ زندگی کنی 

زندگی مثل یک صحنه ی تئاتره 

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست

هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود 

صحنه پیوسته به جاست 

خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد 

هرکاری عشقت میکشه بکن ورزش کن دنس یادبگیر 

کلاس ورزش های رزمی برو اعتماد به نفس بگیری و حال روحیت خوب بشه 

ویلون و پیانو رو امتحان کن 

و مدرک آشپزی بگیر ، خیاطی و مزون و ارایشگری رو امتحان کن

خیلی حیفه هنوز چیزای زیادی برای امتحان کردن وجوددد داره

من فقط مرگ میخوام.دوای درد من مرگه...ای خدااا😭😭😭😭

افسردگی داری؟یا مشکل بزرگی؟محاله ممکنه قابل حل نباشه.حداقلش اینه که دیدگاهتو نسبت بهش عوض کنی

اخه دختر به این باهوشی دانشگاه شریف واقعا حیفه.چرا اخه

دیوووونه بیوگرافیتو خوندممم واقعا لیسانستو از صنعتیی شریف گرفتییییی بابا ایننن ارزومههههه لعنتیییییی ...

تو از دور میبینی.مدرکمو میخوام بزنم تو سرم وقتی انقد حال و روزم داغونه😞

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

منم دقیقا تو حال توام دلم میخواد صب پا نشم اگه بچه نداشتم خودمو میکشتم،شایدم کردم یه روزی که ترسم بر ...

تو بچه داری گناه داره نباید بی مادر بشه بیوفته دست بقیه.

من چی؟من فوق فوقش شوهرم یکسال بپام میشینه بعدش ننه اش واسش زن میگیره

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

بابام آرزوی مرگ کرد چون خسته بود از تو جا افتادن 8 ماه به بدترین شکل ممکن درد کشیدصدبار از اون شرایط ...

خدارحمتش کنه

نهههه باید زنده بمونی وقتییی افریده شدی یعنی رسالتیداری باید دست یکیو بگیری امید یک نفر بشی به کسی ز ...

اینا فقط ب زبون گفتنش اسونه وقتی دلت خوش نیست حالت داغونه هیچ کدوم هیچ اثری نداره

افسردگی داری؟یا مشکل بزرگی؟محاله ممکنه قابل حل نباشه.حداقلش اینه که دیدگاهتو نسبت بهش عوض کنیاخه دخت ...

مدرکم ب هیچ دردی نیمخوره ب هیییچ دردی...من مرگ رو ترجیح میدم

اینا فقط ب زبون گفتنش اسونه وقتی دلت خوش نیست حالت داغونه هیچ کدوم هیچ اثری نداره

قربونت برممم 

الان دو ساله گرفتار افسردگی و وسواس شدیدمم 

هر روز  دارم گریه می کنم 

ولی خودمو نمی کشم چون ته دلم می دونم دوباره همه چی خوب میشه

تو از دور میبینی.مدرکمو میخوام بزنم تو سرم وقتی انقد حال و روزم داغونه😞

والاا من دوست دارم  از نزدیک ببینمت بابت این رزومه ی خفنت 

دخترررر یکم اعتماد بنفسسس داشته باش

والاا من دوست دارم از نزدیک ببینمت بابت این رزومه ی خفنت دخترررر یکم اعتماد بنفسسس داشته باش

عزیزم❤تهرانی؟

دل باید خوش باشه ک نیست مدرک ریاضی بچدرد میخوره اخه