2777
2789

من خانواده مهربان نداشتم بسیار بی محبت و پرتوقع ، مثلا مادرم که محبت نداشت ، پشت سرم بدگویی میکرد و فوق العاده تبعیض قایل بود بین من و برادر کوچکم که چقدر این برادر تو جمع منو و همسرم و تحقیر میکنه و چه حرفها که پشت سرمون به دروغ و ناحق نگفته ، همین عدم حمایت و بدگویی مادرم از من در اقوام و عصبی بودن و کتک زدنهای پدرم در جمع باعث شد ما عزتی نداشته باشیم مخصوصاً اینکه وضع مالی خیلی پایینتری نسبت به بقیه داشتیم و پدرم هم بسیار خسیس بود مخصوصاً نسبت به فرزندانش ، ولی برای بقیه و در ظاهر سازی خیلی خوب خرج میکرد . همسرم و مادرش خیلی اذیتم میکردند اون چهار سال اول ازدواجم ولی بعد از یه جایی به بعد که خواهرش دلایل جداییش را بیان کرد و یکی از خواهر زاده هاش هم جدا شد و دید که چقدر خودشون بدتر هستند (ظاهراً کمی متوجه شد) کنی رفتارش بهتر شد .ولی در کل کم کم رابطه ام را با خانواده همسرم قطع کردم و با خانواده خودم بالاجبار و هفته ایی یکبار رفت و امد میکنم .با اقوام که سعی میکنم تا بشه رفت و امد نکنم. خیلیبیی روحم خسته است و اینکه دلم فرزند میخواد که متأسفانه نشده .بخاطر محدودیتهای زندگیم دوستی ندارم و فقط گهگاهی تنهایی میرم کافه 

اینم بگم که شاغلم و کلاس زبان و شنا میرم . لطفاً نیاید بگید برو سرکار برو باشگاه و این صحبت‌ها ، با وجود محدودیت زیاد چند سالیه که باشگاه میرم ولی قلب شکسته ام اروم نمیشه . همسرم وضع مالی معمولی در زندگی داشت ولی جدیدا کمی بهتر شده ولی اصلا کمک های مالی من را نمیبینه و ندیده ولی زن خانه دار همکارش را تو سر من میزنه که به شوهرش پول قرض میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با همسرت خوش باش خونه پدرت هر دو هفته یه بار برو کلاس ورزش اسم بنویس دوست پیدا کن منم غریبی زندگی میکنم با خانواده شوهر رابطه ندارم با خانواده خودمم سالی یه بار میرم فاصله راه بینمون زیاده ولی بچه ها رو میبرم ورزش با خانما دوست شدم در امون باشگاه اینجور نیست که کسی بیارم خونمون

عزیزم با همسرت خوش باش خونه پدرت هر دو هفته یه بار برو کلاس ورزش اسم بنویس دوست پیدا کن منم غریبی زن ...

عزیزم مرسی بابت نظرت ولی کاملا اینکارها ا میکنم و اینکه همه چیز را کامل توضیح دادم . درست نخوندید یا درست متوجه نشدید