2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آلودگی هوا هشدار نارنجی برای کرد و غبار شدید

عه 

هفته پیش اونجا بودیم ب خاطر اون پالایشگاه کلن مه آلودگی گرفته بود شهر رو 

خدایی تو این گرما وبا اون دود چطوری سر میکنید ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
همه ی این تعطیلی ها از دعای دختر منه اگه بدونید چجوری دعا میکنه واسه تعطیلی عرش به لرزه درمیاد 😂😂 ...

سلام میتونید برام تاپینک بزنید 

آخه خودم نمیتونم الان

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

عه هفته پیش اونجا بودیم ب خاطر اون پالایشگاه کلن مه آلودگی گرفته بود شهر رو خدایی تو این گرما وبا او ...

صبح ها سرده ظهرا یکم گرم‌میشه دوباره شب خوبه هوا مه ما ندیدیم فقط بعضی موقعا میرم تو حیاط روی ماشین و اینا گرد و خاک شدید گرفته

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

صبح ها سرده ظهرا یکم گرم‌میشه دوباره شب خوبه هوا مه ما ندیدیم فقط بعضی موقعا میرم تو حیاط روی ماشین ...

همون منظورم بود 

ولی خیلی لباس محلی هاتون قشنگه شاد و زیبا

کاش همه ی زنای بندر این مدلی بپوشند ما مسافر ها کیف کنیم 🥰

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مرسی❤️برام تاپیک میزنی؟

در مورد چی؟!