2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

463 بازدید | 34 پست

امشب دعوای بدی کردیم جلو مادر پدرم لباسشو یقشو جر داد خواهرم میگه هر روز داری بدبخت تر میشی طلاقتو بگیر خودم میرم سر کار خرجتو میدم

تو نامزدی التماسشونو کردم طلاقمو بگیرن بابام گفت دیگ نیا اینجا جای تو نیس

خانوادم حامیم نیستن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از لحاظ مالی زیر صفریم ن خونه ن ماشین ن خرج خوراکمون هیچی ارزوی مرغ ب دلم مونده

در حدی تو این شیش ماه بیکاریش بیپول شدیم ک پول نون نداشتیم یه ده تومنی از یه سید گرفته بودم بد چند سال ک تو کیفم نگه داشته بودم دادم رفت یدونه نون خرید

یک سال ازدواج کردیم

نامزدیمون عرق خور بود بد مست تا دم مرگ منو برد انقدر عذابم داد

بچه طلاق قبلا شیشع ای بوده ترک کرده مشروبم تو خانوادشون مثل اب میخورن

این همه عذابو بدبختی ک کشیدم نم پس ندادم مادرم نفهمید ب من چی گذشت چ شبایی گشنه خابیدم

از لحاظ مالی زیر صفریم ن خونه ن ماشین ن خرج خوراکمون هیچی ارزوی مرغ ب دلم موندهدر حدی تو این شیش ماه ...

داغون شدم مجبور شدم گوشیمو برای خرج خونه بفروشم الان گوشی خواهرم ک مال ده سال پیشه یع هو اوی داغون دستکه

خواهرا جو گیر میشن از این حرفا میزنن بعدم پشت آدمو خالی میکنن. طلاق آخرین راه کاره. حتی تو اروپا و کشورهای خارجی دادگاه به راحتی طلاق نمی دن یکسال وقت میدن برای سازش. باید تلاش کنی و زیر بار سختی بری نه اینکه زود طلاق به ذهنت بیاد. طلاق هم مشکلات خودشو داره 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

چرا؟مگ چه اخلاقایی داره؟

امشب دنبال بهونه بود خوردم کنه همش میگه ببرم خونه میدونی چ بلایی میاد ب سرت مامانمم اون روز میگفت میزنتت 

همش جلو خانوادم باهام قهر میکنه ک برم اتاق منت کشی ک ابروم نره همه میدونن من هیچ گناهی ندارم 

امشبم قهر کردم دلم تاقت نیورد رفتم اتاق هولم داد گفت برو بیرون تو مخی اب شدم بخدا خورد شدم بازم گفتم عیب نداره فقد پرسیدم مگ چکارت کردم دوباره حولم داد از اتاق رفت بیرون یقشو پاره کرد دادو هوار 

امشب دنبال بهونه بود خوردم کنه همش میگه ببرم خونه میدونی چ بلایی میاد ب سرت مامانمم اون روز میگفت می ...

چرا  با ابن  ازدواج  کردی

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

وای خدایا صبر بده این دیگه تمام اپشنارو رو خودش نصب کرده ک 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

خوردم کرده داغونم

چن سالته جسمت سالمه میتونی کارکنی چیزی بلدی؟

اگ اره فرار کن ازاین زندگی هرچه زودتر

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽