2777
2789

همش دنبال حاشیه گذشتم که ننش و خواهرش چیا بهم گفتن زندگی براش تلخ میکنم سیاست بلد نیستم😔

بدم میاد ازخدم به خودم قول دادم تونستم چند ماه بیخیال باشم دیروز باز شرو کردم حرف از خواهر مادرش زدم دل شوهرم سرد کردم سیاستم صفر هست

کاش همه سیاست شوهر داری یادم بدین

تاجاییکه میتونی بدخانوادشونگووهمش گله نکن اینجوری حتااگه اوناروبدبدونه تورم بد ودنبال بحث میدونه مردااززنی خوششون میادکه تمرکزشون روخودشون ورفتارشون وزندگیشون باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سیاست یادت بدم؟

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

هیچوقت پیش شوهرت بد خانوادشون نگوووو 

سیاست داشته باش جلو شوهرت به خانوادش احترام بزار 

اگر گله ای دلخوری داشتی آروم بهش بگو ک فلانی مامانت این حرکتو زد ناراحت شدم اما بخاطر اینکه دوسش دارم بهش احترام قائلم نمیخوام دلخوری بینمون پیش بیاد چیزی نگفتم..اگه الانم دارم به تو میگم فقط میخوام درددل کنم حمایتتو میخوام ..

من همیشه با پنبه سر بردیم جوری که الان ب شوهرم بگم مامانت فلان چیزو گف درجا باور میکنه نمیگه تو اشتباه برداشت کردی یا تو حق نداری راجب خانوادم اینجوری بگی یا هرچیییی

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍