2777
2789
عنوان

من یه زن تنبلم نه غذا درست میکنم نه خونه تمیز میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3872 بازدید | 147 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینستا بیشتر یعنی دوروزی یه بسته ۵ گیگ میخرم

ای ویلان بمونه اینستا من چند ماهه حذفش کردم.از بس شبا بیداربودم ..روزاپانمیشدم به پسرم صبحانه بدم بیدارم میکرد میگفت گرسنمه منم دعواش میکردم طفلکمو یا بازی میخواست من سرم توگوشی بود یانزدیک اومدن شوهرم تند تند خونه جمع میکردمو غذادرست میکردم همیشه خوابم میومد وعصبی بودم وبه هیچیم نمیرسیدم

چقدر خوبین همتون میدونین قبل اینکه تاپیک بزنم گفتم بزار تاپیک کنم مشکلمو بیان توهین کنن مسخره ام کنن ...

قربونت..عادیه دیگه ماهم انسانیم ربات نیستیم که ممکنه این حال واسمون پیش بیاد.ولی مطمینا خودتم حالت ازین وضعت بد میشه..پس باید یه تکونی به خودت بدی.اول از همه هم گوشیو بزار کنار و بیشتر با خانوداه وقت بگذرون..بخدا عامل بدبختی همه همین گوشیههه    

اخه خیلی موقعه ها این مشکل برای خیلیامونم پیش اومده...ببین عزیزم برای این فصل هم هست چون هواسرده همش ...

اره اصن بیرون نمیزنم منی که یه دقیقه یه جا بند نمیشدم همش درحال انجام دادن یه کاری بودم