2777
2789
عنوان

من یه زن تنبلم نه غذا درست میکنم نه خونه تمیز میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3872 بازدید | 147 پست
کم خونی داری

من کم خونی شدید دارم کمبود ویتامین دی شدید دارم بدتر از استارتر همش بی حال یه گوشه افتادم اصلا دلم نمیخواد از جام بلند شم خونم هم همیشه شلوغه مگه اینکه مهمون بخواد بیاد

دقیقا مشکل تو دستاته.همین گوشی..بزاریش کنار کم کم برمیگردی به قبل.قول میشدم

چقدر خوبین همتون میدونین قبل اینکه تاپیک بزنم گفتم بزار تاپیک کنم مشکلمو بیان توهین کنن مسخره ام کنن شاید بهم برخورد ادم شدم ولی دیدم چقدر همتون خواهرانه و دلسوزانه دارین حرف میزنین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا فکر نکنیا 

حتما با این اوضاع بهت خیانت میشه

افسردگی گرفتی خودتو درمان کن

هیچ کس دلش به حالت نمیسوزع خودت به فکر خودت باش

تا دیر نشده ب خودت بیا

تا شوک بدی به زندگیت وارد نشده

کمبود ویتامین دی و میدونم دارم تو ازمایش نشون داد

ویتامین دی ماهانه بخور اگه هر روز سختته یا یادت میره

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

چقدر خوبین همتون میدونین قبل اینکه تاپیک بزنم گفتم بزار تاپیک کنم مشکلمو بیان توهین کنن مسخره ام کنن ...

اخه خیلی موقعه ها این مشکل برای خیلیامونم پیش اومده...ببین عزیزم برای این فصل هم هست چون هواسرده همش توخونه ایم مخصوصااگه خونه آفتاب گیرنباشه ادم پژمرده میشه

اینستاتو حذف کن درست میشی...بعدشم یه مولتی ویتامین خوب بگیراز داروخونه روزی یه دونه بخور.اشعه گوشی گ ...

خودم خسته ک شدم هیچ تمام روز با خودم تو جنگم خودمو فحش میدم دعوا میکنم