2777
2789
عنوان

من یه زن تنبلم نه غذا درست میکنم نه خونه تمیز میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3872 بازدید | 147 پست
وای چقدررر منی تودقیقا تک تک حرفاتو درک میکنماز ته قلبم برات میخوام خیلی زود خوب شی و زندگیت موفق با ...

منم برات بهترینا آرزو میکنم گلم، ان شاءالله خیلی زود حالت خوب میشه و همه امور دوباره میافته دستت! فقط یادت باشه باید یجا یه یا علی بگیو از جات بلند شی!

موفق باشی عزیزم  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

قربونت فداتشم اره مجبورم یه جایی مقابل خودم وایسم و جلو خودمو بگیرم

ببین دوست عزیز براساس تجربه میگم مردا تا یه جایی تحمل میکنن واز یه جایی به بعد دیگه براشون بی‌ارزش میشی واونیکه غصه میخوره فقط تویی پس به خودت کمک کن عزیز دلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم خودت فقط میتونی به خودت کمک کنی موفق باشی بانوجان

بله دقیقا! اولین کاری که کردم اینه که افسردگی رو قبول نکردم! اگر بپذیریم افسرده ایم کارمون تمومه، چون خودمونو پشتش قایم میکنیم و دیگه تلاشی برای بهبودی اوضاع انجام نمیدیم! از طریق احادیث فهمیدم اینجور مواقع نباید بشینیم، باید دقیقا خلاف میلمون عمل کنیم!

خیلی وقتا شده گیج خواب بودم ولی به خودم قول داده بودم ظرفی نمونه برای فردا و گازم تمیز باشه! اگر این احادیثو نمیخوندم همچنان در حال سقوط بودم!

ممنون گلم، همچنین    

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من نمی‌دونم اون زنایی که کار خونه رو با عشق و علاقه انجام میدن واقعین؟!؟!

من از رو اجبار انجام میدم 

الان شامم آماده ست و ظرف کثیف تو سینگ نیست ،گاز هم تمیزه 

ولی کار خونه کلا دوست ندارم🤣

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

پارسال ازمایش دادم نداشتم فقط کمبود ویتامین دی داشتم

پارسال ازمایش دادی شاید الان گرفتی خب اول برو یه چکاپ بده شاید به خاطر کمبود ویتامین یا کمخونی باشه اگه ازمایشت خوب بود و مشکلی نبود بعد برو روانشناس و مشاور شاید مکشلت روحیه حتمااا به فکر باش به خودت فکرنمیکنی به خانوادت وشوهرت فکرکن گناه دارن 

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
دوست عزیز حالا اگه تاپیک زده بودی همه میگفتن افسردگی و کمبود آهن داری بخدا هفتاد درصد مشکلات از اعتی ...

اخه مطمئن بودم که افسردگی ندارم..فقط حال بدم از عدم درست مدیریت زندگیم بود وبرای خودم خیلی متاسف بودم...ممنونم از لطفت😘

از قرص و اینا خوردن میترسم حقیقتش

منم میترسیدم و بهترین سال های عمر از دست دادم وقتی قرص شروع کردم بعد از دوره اثر گذاری تازه معنی زندگی فهمیدم ...وقتی  دلت درد میکنه هم می‌ترسی قرص دل درد بخوری ؟