همه مردایی که میان خواستگاریم کوتاه هستن خودم ۱۷۰ هستم چطور خودشون راضی میشن کنار زنی که ازشون بلندتره یا هم قده بایستن معمولا مردا دوست دارن از زناشون بلندتر باشن
وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وای حقققق منم مثل شما مشکلم عین توعه همقدم هستیم منم ۱۷۰ هستم واقعا نسل پسرا خیلی کوتاه شدن تک توک ق ...
والا هروسی بهم پیشنهاد دوستی میده قد بلنده ولی کوتاه ها میان خواستگاریم😅 ورزشکارم خوش اندامم بعد خواستگارا فیزیکشون داغون نمیدونم چطور راضی میشن کنار به زن از خودشون بلندتر بایستن
وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
والا هروسی بهم پیشنهاد دوستی میده قد بلنده ولی کوتاه ها میان خواستگاریم😅 ورزشکارم خوش اندامم بعد خو ...
دقیقااا حالا باز خوبه اونایی که ب تو پیشنهاد دوستی میدن اقلا بلند قد هستن من همونا هم علاوه بر خواستگارا کوتاهن خیلی بد دردیه اصلاااا پرستیژ مردانه ندارن
کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه