2777
2789
عنوان

من یه زن تنبلم نه غذا درست میکنم نه خونه تمیز میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3872 بازدید | 147 پست
نمیدونم حالا ربطی داره یا نه ولی چندماه پیش یه دعا تو خونمون پبدا کردم زیر تشک تختمون بود

عه والا من دعا نوشتن رو نمیدونم ولی اینکه کسی چشم کنه هست میخوای مستمر سلام بده به حضرت زهرا ان شاالله رفع شه شیطانم لعنت کن

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالله که سلامتیت و خیلی زود بدست بیاری ولی منم دقیقا بعد از یه دوره ی سخت مالی همینجور شد

الهی آمین، ممنون عزیزم!

بدهکاری خیلیییییییی بده! استرس و فشار روانی شدید میاد سراغ آدم، هیچ کاری برای خودمون نمیتونستیم بکنیم، یذره پول میومد دستمون باید میدادیم میرفت! چقدر توی اطرافیانم تحقیر شدم و خجالت کشیدم بخاطر این مسئله! 

حالا خداروشکر شوهره شما اهل کمکه، شوهره دست به سیاهو سفید نمیزنه! دارم روی خودم کم کم کار میکنم تا بتونم سرپا بشم! هم قرصای هورمونیمو دارم مصرف میکنم هم بخاطر کبد چربم اصلاح تغذیه رو شروع کردم، هم اینکه برای کارای خونه دارم از کم شروع میکنم و به مرور بیشترش میکنم! الان قول دادم به خودم که هیچوقت ظرفا و گاز کثیف نمونه و نذارمش برای فردا! آشپزی رو  هم انجام میدم!

خودمون اگر خودمونو نجات ندیم هیییییچکس هیچ کاری برامون نمیکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهی آمین، ممنون عزیزم!بدهکاری خیلیییییییی بده! استرس و فشار روانی شدید میاد سراغ آدم، هیچ کاری برای ...

وای چقدررر منی تو

دقیقا تک تک حرفاتو درک میکنم

از ته قلبم برات میخوام خیلی زود خوب شی و زندگیت موفق باشه