2777
2789

که شوهرم باهام تندی میکنه اصلا قبولم نداره به همدیگه بی احترامی میکنیم بهم میگه دیگه حرف نزن تا قهوه ایت نکردم حتی مدام تحقیرم میکنه از همه کارام ایراد میگیره

اما من هنوز زنده ام و کنارش دارم زندگی میکنم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه مرد بد میتونه روان و شخصیت آدمو خورد کنه

سعی کن به حرفاش و رفتاراش توجهی نکنی و باهاش خیلی دهن به دهن نشو

سعی کن تو زندگیت بیشتر تمرکزت رو خودت بزاری چون اون با زخمی کردنت بهت آسیب میزنه پس تو هم باید خودتو ارتقا بدی هم ترمیم کنی هم کمبود محبت از طرف اونو جبران کنی 

پس تمرکزتو بزار رو خودت 

برا خودت تیپ بزن برا خودت برقص و شادی کن باشگاه برو کلاس برو سعی کن کلا خودتو بالا بکشی

متاسفانه مرد بد میتونه روان و شخصیت آدمو خورد کنهسعی کن به حرفاش و رفتاراش توجهی نکنی و باهاش خیلی د ...

15 سال پیش که ازدواج کردم، به جوانی و زیبایی و هیکل و تیپ و قد بلندم و تحصیلاتم و شغلم مینازیدم 

الان همه رو از دست دادم

به چی دلخوش باشم؟

متاسفانه مرد بد میتونه روان و شخصیت آدمو خورد کنهسعی کن به حرفاش و رفتاراش توجهی نکنی و باهاش خیلی د ...

حتی پدرم رو هم از دست دادم و دلم میخواد زودتر برم پیشش

15 سال پیش که ازدواج کردم، به جوانی و زیبایی و هیکل و تیپ و قد بلندم و تحصیلاتم و شغلم مینازیدم الان ...

الانم به خودت بناز خودتو با خودت مقایسه کن تو رده سنی خودت و دوستات بالاترین باش

چپر چلاق و صد ساله که نیستی

الانم به خودت بناز خودتو با خودت مقایسه کن تو رده سنی خودت و دوستات بالاترین باشچپر چلاق و صد ساله ک ...

همت روز به روز بهتر شدن پیشرفت کردن

ما پسرفت