2777
2789
عنوان

سنگ پا بصورت ایستاده

60 بازدید | 7 پست

سلام دخترا خوبید 

من چند سال پیش تصادف وحشتناکی داشتم ،دوتا زانوهام پلاتین داره نمیتونم زیر پامو تمیز کنم 

خیلی کثیف و چرک و پینه بسته 

راهی بلدید بشورم. چون نمیتونم خم کنم زانومو . کلافه ام .میرم حموم لیف می‌زارم زمین .کف پامو میمالم بهش باز داغونه🥺🥺

نظرسنجی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برین کف سابی

آخه خیلی داغونه ، خجالت میکشم برم

دیدم مشتریای آرایشگاه ،تا طرف بیرون نرفته کلی غیبت میکنند ، رفتم سنگ پا پلاستیکی دسته دار و نوع سیلیکونی گرفتم ، بیفایده بود🥺 بخصوص سیلیکونی ها ، اصلا تمیز نمیکنه.

آخه خیلی داغونه ، خجالت میکشم برمدیدم مشتریای آرایشگاه ،تا طرف بیرون نرفته کلی غیبت میکنند ، رفتم سن ...

اولاً که به کسی ربطی نداره

دوماً همه جور آدم می‌ره آرایشگاه کسی که شغلش اینه عادت کرده

سوما قضاوت مردم به یه ورت باشه مهم خودتی🙂

خب بگو یکی بیاد پاهاتو بشوره

خدا خیرت بده . من از اونام که کلی آدم دور ورم هستن ولی بغض تنهایی داره گلومو پاره می‌کنه الان سه روزه آنفلوآنزا جدید گرفتم . بخدا حتی مامانم زنگ نزده بهم

بماند4تا خواهر و 3تا زن برادر ووو 

خدا شاهده کار داشتنی ببرم بیارم .. تصادفم هم سر بردن خواهر و مادرم بود.که هنوز همسرم میگه ولگردی بودی یکسال بستری شدم 

قسم میخورم باورتون بشه ، جاریم پا میشد میومد خونه مو مرتب میکرد.خواهرم بعد کمی روبراه شدنم زنگ زد گفت داریم می‌آییم شام......

خدا خیرت بده . من از اونام که کلی آدم دور ورم هستن ولی بغض تنهایی داره گلومو پاره می‌کنه الان سه روز ...

عزیزم ، واقعا بده خونواده پشتت نباشن سخته ، حالا توام یادت باشه مث خودشون باشی 

برو حموم کن بیا ، هروقت همسرت وقت داشت و خونه بود بهش بگو پاهاتو بشوره