2777
2789

خودم یادمه راهنمایی بودیم،اون موقعا اگه یکی پریود میشد میموند داخل کلاس موقع نماز...

چون مدرسه یه حالتی بود که مدیرش نمیذاشت ماها موقع نماز بیرون ول بچرخیم.

حکومت نظامی بود.

یه دختره بود شاخ مدرسه بود حسابی.

برای اینکه چک کنه اینایی که تو کلاس موندن واقعا مریضن یا نه یکار خیلی خیلی مزخرف میکرد که حتی نمیتونم بگم...

من از ترس همین دختره موقع پریودم میرفتم اخر صف نماز وایمیستادم...

مث اینکه بهش از طرف مدیر گفته بودن چک کنه یا نه نمیدونم هرچی بود کابوس منه😔

هروقت یادش میوفتم لعنتش میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخاطر کتک هایی که معلما میزدن باعث شد مشکل معده بگیرم بخاطر همین بعضی وقتا بالا میاوردم معلم هم بجای اینکه فشار روانی رو کمتر کنه و درک کنه بدتر بیشتر کتک میزد منو کنار سطل آشغال مینشوند که بوی همون سطل بیشتر حالمو بد میکرد یبارم موهامو گرفت منو روی روی زمین کشوند برد دفتر گفت دیگه ریختتو نبینم حالم بهم میزنی با استفراغات من شاگردی که بوی گند استفراغ بده نمیتونم تحمل کنم به اولیات زنگ بزن که بیان پرونده ت ببرن خودتم برو بیمارستان

از هرچی معلمه حالم بهم میخوره همشون روانین همشون کثافطن کثیف تر از معلم ندیدم 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
من بخاطر کتک هایی که معلما میزدن باعث شد مشکل معده بگیرم بخاطر همین بعضی وقتا بالا میاوردم معلم هم ب ...

یاابلفضل این چرا همچین بوده😵

به پدر مادرت نمیگفتی؟

من اگه بودم که نصفش میکردم

نمیتونی بگی...؟

رفتم ی چیز ازش بخوام،دیدم داره با ی ولی صحبت میکنه(پدر دوست صمیمیم،دوست پدرمم هست)

من مدرسه نمیرفتم پارسال،هی معاون اعتراض میکرد ک بچها ولیاشون زنگ میزنن،نگو ایشون بودن..درصورتی ک دوستم خودشم مدرسه نمیومد

بعد این دوستم درساشو کم گرفته بود،پدرش داشت به معاون میگف خانوم فلانی مثلا یلدا رو روحیش تاثیر میزاره معدلش کم بشه ،(خیییلی به دختر بها میداد ،دخترشم از این خودشیرین پاچه خوارای معلم که باباش برا نیم نمره 25صدم زنگ میزد معلما)

خانوم فلانیم میگف خیالتون راحت من با دبیرا صحبت میکنم بهش نمره بدن،ما رو یلدا خیلی حساب باز کردیم،که رتبه خوبی بشه ،و از اول سال هرچی یلدا گفته قبول کردیم(یلدا از کسی دیگه ای زرنگتر نبود،فقط خودشیرین بود معلما هواشو داشتن)

بعد داشت میگف ما زیاد رو کسی حساب باز نمیکنیم،تمام معلما رو یلدا شرط بستن و ما نمرهای مستمرشو 20 میکنیم

(همه مدت چون داشت ببرگه کپی میکرد باصدا بود گوشی)

منم نزدیکای پریودیم بود،اینارو شنیدم انقددد گریه کردم ..

بعدشم کارنامهای مستمر نوبت اومد ،ما هردو ادبیات 18.5شدیم من همون دادن اونو20 کردن

برای مستمرای نوبت دومم اون مث من مدرسه نمیرفت

مستمرای من 14،16شد ،اون هممممش 20

انقد اذیتم کردن سر مدرسه رفتن،به اون هیچی نمیگفتن

اخرشم 6000شد تعهدی پزشکی رفت

منم یکمی از اون بالاتر شدمم،تعهدیارو کلا نزدم،بغیر از تعهدیای دندون.ولی نیاوردم،پشت نشستم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
یاابلفضل این چرا همچین بوده😵به پدر مادرت نمیگفتی؟من اگه بودم که نصفش میکردم

پدر مادرم میدونستن و خیلی دکتر بردنم که درمان بشم ولی فشار روانی که با قرص و دارو حل نمیشه

از همون موقعا کمبود شدید وزن گرفتم هم بخاطر استفراغام هم چون عمدا غذا نمیخوردم که چیزی توی معده م نباشه و بالا نیارم ولی روز به روز بدتر میشد انقدر کمبود وزنم شدید شد که بلوغم به تاخیر افتاد تا ۱۸ ۱۹ سالگی پریود نشدم به زور دارو پریود شدم و وزنم و اشتهام هیچوقت درست نشد تا الان که ۲۵ سالمه و ۴۵ کیلو هستم افسردگی شدیدم هیچوقت درست نشد 

بعضی مریضام که ۱۲. ۱۳ ساله هستن از خودم وزنشون بیشتره خنده دار نیست؟ 

رفتم ی چیز ازش بخوام،دیدم داره با ی ولی صحبت میکنه(پدر دوست صمیمیم،دوست پدرمم هست)من مدرسه نمیرفتم پ ...

اره متاسفانه ماهم از این مورد که دستکاری میشه زیاد دیدیم...

فدای سرت عزیزم میخونی امسال با انگیزه بیشتری قبول میشی...

یکی از آبجیای من با اینکه عشق پزشکی بود ولی رفت هنر.

رشته تجربی کنکور اول رتبه ۱۰۰۰ ولی نرفت حتی انتخاب رشته نکرد.

گفت از پارسال تا امسال دیدم من روحیه ام حساسه نمیتونم تحمل کنم.

الانم مث خودم گالری نقاشی داره

اره متاسفانه ماهم از این مورد که دستکاری میشه زیاد دیدیم...فدای سرت عزیزم میخونی امسال با انگیزه بیش ...

چقد خووب

کلا امسال به ضرر کنکوریا شد

من واقعا فیزیو میخواستم با دندون،اگه پارسال کنکورم میدادم به ضررم نبود،تقریبا رتبم 2000اینا میشد

فیزیو شیراز یا حتی اصفهانم میاوردم

دندونم تعهدی میشد

چون دوستم سال قبل با2900تعهدی قبول شده بود..

نشد دیگه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
پدر مادرم میدونستن و خیلی دکتر بردنم که درمان بشم ولی فشار روانی که با قرص و دارو حل نمیشهاز همون مو ...

کاملا میفهممت.

من خودم یک دوره بخاطر فشار روانی طی۱۴ روز ۱۲ کیلو وزن کم کردم...مشکل معده هم از همون روز شروع شد...

سپرده بودن جایی مث شکنجه گاه که هیچی نگم بهتره.

الان فقط میخوام بهت بگم اون روزا گذشته.درسته تلخ درسته سخت ولی گذشت.

توالان حالت باید خوب باشه.

باید به فکر خودت باشی.خودتو بسازی زندگیتو بسازی.

انرژی مثبت بفرست برای خودم مرتب.

برو دنبال چیزایی که حالتو خوب میکنه...

چقد خووبکلا امسال به ضرر کنکوریا شدمن واقعا فیزیو میخواستم با دندون،اگه پارسال کنکورم میدادم به ضررم ...

فدا سرت بابا مگه همه باید برن رشته پزشکی؟

من خودم حقوق خوندم.درصورتی که هیچ علاقه ای بهش نداشتم.فکر کن حتی فوق حقوق گرفتم بدون هیچ علاقه ای.

ولی چون در کنارش نقاشی انجام میدادم اصلا برام مهم نبود.

پیشرفتم توی اون زمینه بیشتر بود تا حقوق!

کاملا میفهممت.من خودم یک دوره بخاطر فشار روانی طی۱۴ روز ۱۲ کیلو وزن کم کردم...مشکل معده هم از همون ر ...

افسردگی که از ۶. ۷ سالگی شروع شده باشه و ۲۰ سال ادامه داره با یه دارو و دوتا جلسه تراپی حل نمیشه

با خود آدم بزرگ میشه قد میکشه شاخ و برگ میده