2777
2789
عنوان

میترسم شوهرم با جاریم اشتی کنه

315 بازدید | 30 پست

یه هفته پیش جاریم سر حسادت به من خیلی توهین کرد شوهرمو گفت باهاش قطع ارتباط میکنم بعد شوهرم یه شهر دیگه س برای کار منم یه شهر دیگه برا دانشگاه البته ترم اخر هستم بعد گفت احتمالا صبح جمعه برم خونه مامان بابام صبح شنبه برگردم اینجا تنها البته گفت پنجاه پنجاه برم الان میترسم زنداداشم بیسعورش بیاد باهاش اشتیرکمه بعد راجب من بد بگه شوهرم باهام بد سه وام کنه بهش گفتم گفت اشتی که نمیکنم خودشو نشون داده ثانیا دنیا هم بگه من تورو رها نمیکنم حتی پدر مادرم  بنظرتون ناراحت باشم؟یا اشتی نمیکنه؟

مهم شوهرته 

مگه جرات داره جلوی شوهرت ازت بد 

بگه 

شوهرت باید بزنه تو دهنش 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهم شوهرته مگه جرات داره جلوی شوهرت ازت بد بگه شوهرت باید بزنه تو دهنش

نه شوهرم ازم دفاع می‌کنه می‌شناسه منو ولی خب دختره خیلی ماره خیلیا گفت اگه به حرف جاریت بخواد ولت کنه همون بهتر که بره

آشتی کنه یا نکنه فرقی ندارهمهم اینه اگه جلو شوهرت ازت بد گفت شوهرت چه واکنشی داره!

نه شوهرم ازم دفاع می‌کنه می‌شناسه منو ولی خب دختره خیلی ماره خیلیا گفت اگه به حرف جاریت بخواد ولت کنه همون بهتر که بره

مگه میشه یه آدم که داره باهات زندگی میکنه به این راحتی ازت زده بشه و رهات کنه؟!!!

بنظرم آنقدر آدم های دیگه رو تو زندگیتون پر رنگ نکن

و اخلاق خودت رو بهتر کن پیشش

شخصیتت رو بالاتر ببر

اعتماد بنفست رو بیشتر کن

رها کردن چیه

تو همسرشی!!!

جاری هم دنیا حرف بزنه ،همسرت با دونستن اختلافات و خوبیات امکان ندارد فکر بد راجع بهت کنه چه برسه به رها کردن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
نه شوهرم ازم دفاع می‌کنه می‌شناسه منو ولی خب دختره خیلی ماره خیلیا گفت اگه به حرف جاریت بخواد ولت کن ...

بنظرم خودتم یه چیزایی حس کردی وگرنه اصلا این موضوع ذهنتو درگیر نمیکرد، بگرد ببین چی بینتون باعث شده آرامش و امنیت فکری نداشته باشی

نه شوهرم ازم دفاع می‌کنه می‌شناسه منو ولی خب دختره خیلی ماره خیلیا گفت اگه به حرف جاریت بخواد ولت کن ...

خب درست گفتن 

والا حرف  حساب زدن 

مثلا میخاد شوهرت با حرف اون بره 

امکان نداره 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

مگه میشه یه آدم که داره باهات زندگی میکنه به این راحتی ازت زده بشه و رهات کنه؟!!!بنظرم آنقدر آدم های ...

اره ولی من حساس شدم شوهرم اما گفت ببین دنیا هم بگه من قید تورو نمی‌زنم گفت من حتی گاها مامان بابام یه چی ساده میگن میگم باشه ولی انجام نمیدم تو که جای خود داری گفت دنیا هم بگه من ولت نمیکنم 

بنظرم خودتم یه چیزایی حس کردی وگرنه اصلا این موضوع ذهنتو درگیر نمیکرد، بگرد ببین چی بینتون باعث شده ...

هیچی بخدا جز اینکه خیلی دروغ پست من بافته همه سو همه پدر مادر شوهرم باور کرده بودن دیگه الان فهمیدم دروغ میگه ولی شوهرم از همون اول میدونین من دروغ نمیگم 

اره ولی من حساس شدم شوهرم اما گفت ببین دنیا هم بگه من قید تورو نمی‌زنم گفت من حتی گاها مامان بابام ی ...

هم دوسِت داره

هم دوسش داری

این خیلی خوبه 

و این حس خوبی هست که از تاپیکت گرفتم

ولی اینقدر خودت رو ضعیف نشون نده

چرا باید بگی ولم نکن!!!!

این پایین آوردن شخصیت خودته.حالا حتی اگه گوشم کرد به حرفش و نظرش راجع تو هم یکم عوض شد,دلیل نمیشه خودتو خار و خفیف کنی

من باشم اصلا و ابدا در مورد جاریم حرف نمی‌زنم

ارزشمو بالاتر میبرم

امضامو بخون

لازمته

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
خب پس چرا حساس شدی یا فکر رفتنشو داری

کلا آدم وسواس فکری هستم 

بعد اینکه این دختره خیلی مارهعه خیلی 

ولی خدایی شوهرم گفته من دیگه باهاش ارتباطی ندارم اما چجوری میشه وقتی زن داداششه ارتباط نداشته باشه؟