2777
2789
عنوان

بدترین خاطری ای که از مدرسه و تحصیل یادتونه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست
فدا سرت بابا مگه همه باید برن رشته پزشکی؟من خودم حقوق خوندم.درصورتی که هیچ علاقه ای بهش نداشتم.فکر ک ...

من به خودم بود میرفتم هنرستان تربیت بدنی🥺دوست دارم مربی شنا بشم

فوتبالیستم،دوست دارم برم تیم پرسپولیس..

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
افسردگی که از ۶. ۷ سالگی شروع شده باشه و ۲۰ سال ادامه داره با یه دارو و دوتا جلسه تراپی حل نمیشهبا خ ...

و خودت میدونی که این ذهنیت توئه که داره بزرگش میکنه؟.خودتی که بهش شاخ و برگ میدی.

شوهرمن یه جمله ای رو همیشه میگه.

میگه آدما اگه خودشون نخوان که مریض باشن،هیچوقت مریض نمیشن.

این مریضی روحی توی روح ما مونده چون باهاش خو گرفتیم.

یکبار باید بخوای از ته دل بخوای که نباشه.

برای نبودنش تلاش کنی تلاش سخت.تابتونی این دختر افسرده ای که همراهت رشد کرده رو با دستات خفه کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به خودم بود میرفتم هنرستان تربیت بدنی🥺دوست دارم مربی شنا بشمفوتبالیستم،دوست دارم برم تیم پرسپولی ...

دیوونه خب چرا نرفتی...

چی بهتر از دل آدم...

امروز داشتم به مامانم میگفتم میخوام برم گیتار بخرم بشینم تو خونه برای خودم ساز بزنم ارزومه.

خیره خیره نگام کرد گفت خب چرا الان داری میگی...گفتم مگه ما اونموقعا جرات داشتیم حرف بزنیم!!

و خودت میدونی که این ذهنیت توئه که داره بزرگش میکنه؟.خودتی که بهش شاخ و برگ میدی.شوهرمن یه جمله ای ر ...

این کاری که میگی فراموش کردن نیست

انکاره

منم همینکارو کردم

فکر میکردم فراموشش کردم

تا یکی از دوست پسرام بهم گفت یه نقاب روش گذاشتم و سعی در انکارش دارم

درست میگفت

اون متوجه شد ولی من متوجه نشدم

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
این کاری که میگی فراموش کردن نیستانکارهمنم همینکارو کردمفکر میکردم فراموشش کردمتا یکی از دوست پسرام ...

انکار کردن جزئی از روند درمانیه بیماری روحیه.

انکار میکنی که هست.

بهش فکر نمیکنی.

میری دنبال چیزایی که حال دلتو خوب میکنه.

چون دیگه اون فرد دوم نیست که بهت حمله کنه جلوی احساساتت رو بگیره.

سالها صبر میخواد تا اون انکار بشه وجودت.

ولی توی این مدت باید خیلی مواظب خودت باشی.

از منفیجات دوری کنی.ازچیزایی که وایب بد میده دوری کنی.از چیزایی که تورو یاد اون موقعیت میندازه دوری کنی.

انکار کردن جزئی از روند درمانیه بیماری روحیه.انکار میکنی که هست.بهش فکر نمیکنی.میری دنبال چیزایی که ...

چیزی با انکار کردن از بین نمیره

مثل اینه که سرطان بگیری و انکارش کنی

خوب میشه؟ یا به مرور رشد میکنه؟

دیوونه خب چرا نرفتی...چی بهتر از دل آدم...امروز داشتم به مامانم میگفتم میخوام برم گیتار بخرم بشینم ت ...

نه مامان بابام کاری نداشتن اصلااا

دبیرام نذاشتن که حیفه..

خودمم تحت تاثیر قرار گرفتم

خدایی تو درسم خوب بودم،از همین دوستمم همیشه بهتر بود نمرات و معدلم،پارسال درس نخوندم خوب.. بازم اون شدم ک خوب بود یجورایی،ولی به کسی نگفتمش،چون ازم انتظار نداشتن

اما از خودم تعریف نمینم،ولی استعدادم تو ورزش یچیز دیگه بود..

نزدیک به 7سال تمام مسابقات شنای شهر و استانمونو خودم اول بودم،هرسری رکورد دفعه قبلمو میزدم،تا امسال قبل کنکور بدون تمرین رفتم (1سال برای کنکور نرفته بودم تمرین)دوم شدم،بخاطر اینکه منو برده بود 3تا 1تومن از افراد مختلف جایزه گرف :)،ولی بازم رکوردمو نزده..

فوتبالم 2بار اکادمی ملی دعوت شدم،سال اول پام شکست،سال دوم دستم..

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
چیزی با انکار کردن از بین نمیرهمثل اینه که سرطان بگیری و انکارش کنیخوب میشه؟ یا به مرور رشد میکنه؟

بیماری جسمی رو با روحی هیچوقت مقایسه نکن.

بیماری جسمی هم حتی بله درمان روحی داره درکنار درمان جسمی.

دیدم که میگم.

نه مامان بابام کاری نداشتن اصلااادبیرام نذاشتن که حیفه..خودمم تحت تاثیر قرار گرفتمخدایی تو درسم خوب ...

ای وای...

ولی به نظرم در کنار درست هرگز ورزشو ول نکن هرگز.

مطمئنم توجایگاه های بالا میبینمت قهرمان🫰🏻

بیماری جسمی رو با روحی هیچوقت مقایسه نکن.بیماری جسمی هم حتی بله درمان روحی داره درکنار درمان جسمی.دی ...

بیماری روحی هم مثل جسمیه

افسردگی و استرس نهان مثل سرطانه

اولش جلوشو بگیری شاید درمان بشه

ولی ۲۰ سال اونم سن حساس کودکی و بلوغ

دیگه جلوش نمیشه گرفت

بیماری روحی هم مثل جسمیهافسردگی و استرس نهان مثل سرطانهاولش جلوشو بگیری شاید درمان بشهولی ۲۰ سال اون ...

باز هم دارم میگم اینها همه اثرات اینه که تو نمیخوای.

از درونت نمیخوای.

وقتی از ته دل بخوای میشه.

بدتر از اینی که میگی دیدم با همین روال خودش رو ترمیم کرده.

تو با همین منه افسرده ی منزویه بی حال و بیمدار خوشی.بهش دل بستی.روحتو باهاش تقسیم کردی.