2777
2789
عنوان

دوباره مامان شدم

161 بازدید | 16 پست

بچه ها بی بی چکم مثبت شده ولی من ۶ ماهه که زایمان کردم . سزارین شدم بعضیا میگن خطر پارگی رحم داره 

درسته؟؟؟اصلا انگار دارم خواب میبینم میترسم

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر زود😬

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
مبارکه

😒😒😒

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
مبارک باشه عزیزم ولی یکم بیشتر جلوگیری میکردی

جلوگیری داشتم خودمم شیر میدم قرص نمیتونم بخورم

ولی عجیبه واقعا چجوری شده

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         
نمیخاستم اصلاا. خودمم تو شوکم🥲

قدمش پر خیر و برکت عزیزم 

یکم مراقبت بیشتر میخواد 

قدمش پر خیر و برکت عزیزم یکم مراقبت بیشتر میخواد

یعنی چجوری مراقبتی عزیزم؟من خیلی نگرانم و میترسم

یعنی چجوری مراقبتی عزیزم؟من خیلی نگرانم و میترسم

نگران نباش عزیزم برو تحت نظر پزشک اون بهت میگه 

من خواهرشوهرم همینجور بود بیشتر تحت نظر دکتر بود

شش ماه اشکال نداره عزیزم مامان خودم مثل شما بچه شیر تو شیر داشتن هیچ مشکلی پیش نیومد برای منم دعا کنید دوباره مادر بشم الان ک نفستون پاکه بعدم تا پنج ماه میتونید ب بچتون شیر خودتونو بدید با وجود بارداری