شش ماه اشکال نداره عزیزم مامان خودم مثل شما بچه شیر تو شیر داشتن هیچ مشکلی پیش نیومد برای منم دعا کن ...
جدی؟اخه دکتر گفت فقط ۳ ماه. و همین که خطر پارگی رحم داره اونم دکتر گفت .من بارداری قبلیم دیابت گرفته بودم میترسم بازم بگیرم کلا بارداریام خیلی سختو وحشتناکه.
مشکلت چیه برای بارداری عزیزم؟
مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕
جدی؟اخه دکتر گفت فقط ۳ ماه. و همین که خطر پارگی رحم داره اونم دکتر گفت .من بارداری قبلیم دیابت گرفته ...
من مامانم سر داداشم دیابت بارداری گرفت تا الان همراهشه دیابت من از دوتا دکتر اینو شنیدم چون منم بچه شیر خوار دادم برا دومی میخوام اقدام کنم پرسیدم بازم دکتر ب بدنت نگاه می کنه میگه حرف دکترت درسته انجامش بده و بسپار ب خدا هیچ چیزش بی حکمت نیست خوشبحالت لیاقت دوباره مادر شدنو داری من مشکلم ذخیره تخمدان هست شوهرمم واریکوسل داشت ک عمل کرد الان باز علایم ش برگشته باید بریم ببینیم چطور هست دعا کن برام عزیزم خیلی دختر دوست دارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مبارکه عزیزم مطمین باش اگه نمیتونستی خدا بهت نمیداد اینو کسی بهت میگه برای بچه دار شدن الان روزی سه تا آمپول میزنم چقدر قرص میخورم ، خدا رو شکر کن که این جایگاه و بهت داده که راحت مادر بشی
مبارکه عزیزم مطمین باش اگه نمیتونستی خدا بهت نمیداد اینو کسی بهت میگه برای بچه دار شدن الان روزی سه ...
انشالله به زودی مادر شی . من ۹ ماه بارداری استراحت مطلق بودم و خونه بودم الانم نوزاد داشتمو باز خونه میموندم از این خونه بودن خسته شدم خیلی سخته. شیرینه ولی واقعا سخت هم هست دوباره با نوزاد حامله شی
مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕