2777
2789
عنوان

از اونایی ک لایکم میکنن متنفرم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 128 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهله بهله دیگه هرچی از اپشنام واست بگم کم گفتم خلاصه

خداحفظتون کنه واسه مادرتون پس

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

من چرا دوس دارم لایکم کنن؟

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

اعصابت آرومه احتمالا

نه🤣💔

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

من تنهای تنهاااام 🙂 چن وقت پیش مادر بزرگم فوت کرد راستی🥲

واقعا ؟؟

روحشون شاد 

منم تنهام ولی تنهایی بهترین چیزیه ک تو زندگیم دیدم

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

واقعا ؟؟روحشون شاد منم تنهام ولی تنهایی بهترین چیزیه ک تو زندگیم دیدم

اره تنهایی واااقعاااا حس خوب و عجیبیه میدونی خوبم نیستا گاهی اوغات ادم‌ تو دلش کرمش میگیره با کسی باشه ولی وقتی میبینی کسی نیس که واااقعا بفهمتت و اون حس خوب رو قلبا بهت بده حالت بد میشه و بیخیالش میشی ولی نمیشه همیشه هم‌تنها بود اصلا یه مخمصه خیلی‌ بدیه 🥲😂

اره تنهایی واااقعاااا حس خوب و عجیبیه میدونی خوبم نیستا گاهی اوغات ادم‌ تو دلش کرمش میگیره با کسی با ...

نه تنها بودن همیشه خوب نی 

ولی باید بتونی تنهایی با خودت حال کنی و لذت ببری