2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکذومو نداره ب امام حسین

خب پس موندی خونش چه مهریه ای رو بگیری؟ ببخشیدا خلی، اینکه میخواد طلاقت بده، مهرتو بذار اجرا، اگه داد که هیچ اگه ندادم‌گور پدرش بذار بره

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خب پس موندی خونش چه مهریه ای رو بگیری؟ ببخشیدا خلی، اینکه میخواد طلاقت بده، مهرتو بذار اجرا، اگه داد ...

ده ساله آینده و جوونی و روح منو خراب کرده

اونوقت هیچیم نده

خیلی بده ک

منو بدبختم کرده

خدا پس ک‌ووو

ده ساله آینده و جوونی و روح منو خراب کردهاونوقت هیچیم ندهخیلی بده کمنو بدبختم کردهخدا پس ک‌ووو

خب این چیزی نداره که بهت بده، حداقل مهرتو بذار اجرا

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
هیچچچچ وضع مالی شوهر شما چی

ای وای موقع ازدواجتون جی داشت کار شعل وسرمایه...چرا با این وصع انتر باهاش ازدواج کردی...دخور مردگ رو گرفته لیاقتم نداره سامورتش کنه زبونم داره اگه بچه نداری ولش کن برو بابا ....

شوهر منم در حد متوسطیم صبح زود ساعت ۶میره یع ساعت فاصله داره مغازش تا خونمون شب ساعت ۹میاد بعضا ۱۰....جنعه ها فقط خونس تعطیله....قبل ازدواجمون با پدروبرادرش شراکتی یه تریلی داشتن باهم برادروپدرش روش کار میکردن تا هرچی دراومد بین سه تاشون تقسیم کنن اما متاسفانه اونا عقط خودشون خرج میکردن بعد ازدواجمون شوهرم اعتراص کرد برای سهمش دعواشون شد گف دیگه سهممو میخوام بدین برم پولشو به زور گرفت اومدیم شهر خودم خونه خریدیم خداروشکر ...ماشبنمون فروختیم اونم شراکتی بود ...الان درحال پس اندازه تا سال اینده ماشین بخره توکل برخدا .....شوهرمن همجین حرفی بزنه میزنم دهنش پرخون میکنم والا...تو مظلومی اون داره اونجوری حرف میزنه کاش جوابشو میدادی با خنده که بیچاره کجای کاری خانما تو حلق شوهراشون رفتن اشتباه نکن ....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اخه زندانم نمیفته ک اگه نداشته باشهالان قانون زندان هم برداشتن شانس من

خب پس هرکاری میخوای بکن هر چی میگیم یه چی میگی معلومه خودتم بدت نمیاد اینطوری تحقیر بشی

اخه زندانم نمیفته ک اگه نداشته باشهالان قانون زندان هم برداشتن شانس من

نه اگه کامل هیچی نداشته باشه میندازن از وکیل بپرس میگه راهشو بهت

خب منم همینو میگم ، اگه ماشینی هم نداشته باشه حتی بعد ۱۰ سال بدرک ، زندگیو به جون طرف مقابل زهر نکنه ...

اره والا همه اونایی که بی لیاقت وبی مسئولیتن همینن زبونشوم درازه

نه

خب خداردشکر پس برای چی موندی بزار برو بابا ...بچم نداری ازدواج میکنی شاید اصلا شما برای هم نبودید  ازدواج بعدیت خوشبخت میشی گلم ...فقط برای دومی چشاتو باز کنا ببین مسئولیت پذیر مرد ارومیه .....با کسی که قلدره ازدواج نکن ...حداقل هارم ببین داشته باشه...از اینن حداشو مهریه هم نداد ولش کن چون نداره که بده