2777
2789
عنوان

ماجرای دوستم و ازدواجش

149 بازدید | 22 پست

دوستم خیلی خوشگله خیلی خوش اخلاقه خیلی با ادبه فرهنگ خانوادش هم خیلی بالاست 

و الان هم دانشجوی  پزشکیه  و خیلی هم با سواده 

ولی یه اشتباهی تو زندگیش کرد و تو ۱۴ سالگی عاشق شد و و وارد رابطه ی عاطفی شد 

و الان ۶ سال از اون ماجرا میگذره با این حال کنکور داد و رتبه ی خیلی خوبی آورد و پزشکی قبول شد 

ولی کسی که دوستم عاشقشه دانشگاه آزاد خونده و الان  مغازه داره 

وضع مالی نسبتا خوبی داره و بی نهایت خوش اخلاقه و دوستم و خیلی دوسش داشت و داره و از لحاظ خانواده هم در یک سطحن 

دوستمم دلش باهاشه و الان پسره ازش خواستگاری کرده 

ولی دوستم میگه اگه من تو بچگی با این وارد رابطه نمیشدم شاید الان اصلا دوسش نداشتم و وابسته نمی‌شدم 

الان مونده چیکار. کنه 

حس می‌کنه این پسره در حدش نیست و گزینه های بهتری داره 

از یه طرف شهر کوچیکه و همه می‌دونن اینا باهم رابطه داشتن و تازه ۶ ساله که حرف میزنن و به پسره هم قول داده 

اینم بگم که در حد دست دادن به هم بغل و اینا هم بوده تو رابطه شون‌ و اینم باعث میشه که نتونه پسره رو ول کنه چون نمیتونه کنار بیاد که بعداً چجوری تو چشمای پسره نگاه کنه پسره فامیلشون هم هست و دوستم دیوانه وار عاشقشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه ربطی داره؟ چون پسره شغلش آزاده نمیخوادش؟ اگه اینجوریه که دلیلش قانع کننده نیست

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

دوستم دیوانه وار عاشقشه ولی فکر می کنه بهترشم هست

اینا باهم جور نیست

دوستت دیگه عاشق نیست

پسر مردمو الان ول کنه بهتر از اینه بدیختش کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چه ربطی داره؟ چون پسره شغلش آزاده نمیخوادش؟ اگه اینجوریه که دلیلش قانع کننده نیست

خب دکتر کجا مغازه دار کجا 

ما دوستایی هم داشتیم که خیلی وضعیتشون بدتر از این بود و شوهرشون شغلش آزاده و این دوستم با این موقعیت حیف نیس همسر این آقا بشع؟

دوستم دیوانه وار عاشقشه ولی فکر می کنه بهترشم هستاینا باهم جور نیستدوستت دیگه عاشق نیستپسر مردمو الا ...

با خودش فکر می‌کنه که شاید اگه تو بچگی وارد رابطه نمیشد الان عاشقش نبود و با یکی که در حد خودشه ازدواج میکرد