panizom مدیر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 309 عنوان سردرد از عصر به بعد دلیلش چیه😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 33 پست سلام مامان چهار پنج روزه از عصر به بعد سردرد میگیره کسی اینجوری بوده ؟؟ دلیلش چی میتونه باشه؟البته مامانم قبلا میگرن داشت ولی چند ساله خوب شدهاگه میدونید لطفا بگید نگرانم هر وقت مامانم کوچیکترین مریضی میگیره میمیرم و زنده میشم😔 امروز | 17:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moalem_ عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 1751 من ۱۰ روزه کامل سردرد و سرگیجه دارم ۲ ساعت دیگه میرم دکتر مغز و اعصابچون امپول و سرم بیفایده بوده واسم
بهارمقدم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 32992 همیشه اینجوری هستین یا فقط چند روزه؟ ی ماهی هست تقریبا هر روز این مشکل دارم دکتر رفتم گفت خوب نشدی برو ام ار ای. نرفتم دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...
وانیاز عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 10374 همیشه اینجوری هستین یا فقط چند روزه؟ اگه پیشانی وپشت سرشون درد میکنه احتمالا فشار خونشون بالا هست
panizom مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 309 مامانت کم خونه براش عدسی درست کنه بخوره عدسی برای کمبود خون خوبه یکی دو ماه پیش آزمایش داد کمبود خون نداشت
panizom مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 309 من ۱۰ روزه کامل سردرد و سرگیجه دارم ۲ ساعت دیگه میرم دکتر مغز و اعصابچون امپول و سرم بیفایده بوده وا ... ایشالله هر چی زودتر خوب بشید
رهگذرm عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 4121 حتما بدجورسرماخوردی سردردت ازاونه..رفتی دکتر؟سینوزیت داری یانه تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
السا27 عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 5303 شاید سینوزیته سینوسهاشون ملتهب نشده؟داخل آب جوش قطره منتول یا کاه جو بریزید بخور بدینیا اینکه پیشونی و اطراف بینی رو پماد ریلکس بزنید بخور بدین یا سشوار بگیرین ببینین موثر هست!؟ مرنج و مرنجان♡
ورمیشل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 6144 بله آب کافی میخوره نهارش هم چرب نیست فشارشم تنظیمه خودش میگه شاید به خاطر سرما باشه ولی فکر نکنم دقیقا عصرا هوا سردتر میشهدلیلش همینهوگرنه اگه خدایی ناکرده چیز دیگری بود که الهی هیچ وقت نباشه از عصر به بعد که خودشو نشون نمیده 🙂❤️
panizom مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 309 حتما بدجورسرماخوردی سردردت ازاونه..رفتی دکتر؟سینوزیت داری یانه خودم نه مامانمنه نرفته دکتر اتقاقا کل خانواده به جز مامانم سرما خوردگی شدید گرفتیم ولی خو مامانم سرما نخورده که هیچ علائم سرماخوردگی ای نداره فقط همین سردردهنمیدونم سینوزیت داره یا نه 🤦♀️
وانیاز عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 10374 دقیقا عصرا هوا سردتر میشهدلیلش همینهوگرنه اگه خدایی ناکرده چیز دیگری بود که الهی هیچ وقت نباشه از عص ... من قبلاها فشار خونم عصر به بعد بالا میرفت علایمشم سردرد هست مورمور شدن نوک زبان درصورتی صبح تا ظهر فشار خونم رو میگرفتم نرمال بود
panizom مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 309 شاید سینوزیته سینوسهاشون ملتهب نشده؟داخل آب جوش قطره منتول یا کاه جو بریزید بخور بدینیا اینکه پیشونی ... از کجا معلوم میشه سینوسهاش ملتهب شدن یا نه ؟
وانیاز عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 10374 خودم نه مامانمنه نرفته دکتر اتقاقا کل خانواده به جز مامانم سرما خوردگی شدید گرفتیم ولی خو مامانم سرم ... اگه سرماخوردگیتون از نوع کرونا بوده ممکنه از بین علایمش فقط سردردشو داشته باشه سردردش یه جوریه انگار مغز سر شناوره
panizom مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 309 دقیقا عصرا هوا سردتر میشهدلیلش همینهوگرنه اگه خدایی ناکرده چیز دیگری بود که الهی هیچ وقت نباشه از عص ... آها خیلی ممنونم از راهنماییتون❤🙏
ورمیشل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 6144 من قبلاها فشار خونم عصر به بعد بالا میرفت علایمشم سردرد هست مورمور شدن نوک زبان درصورتی صبح تا ظهر ... خدا بهتون سلامتی بدهچون هوا سرده و مادر ایشون فقط علائمش سردرده اینو گفتم 🙂❤️