2777
2789
عنوان

سردرد از عصر به بعد دلیلش چیه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 33 پست
همیشه اینجوری هستین یا فقط چند روزه؟

ی ماهی هست تقریبا هر روز این مشکل دارم 

دکتر رفتم گفت خوب نشدی برو ام ار ای. نرفتم 

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید سینوزیته سینوسهاشون ملتهب نشده؟

داخل آب جوش قطره منتول یا کاه جو بریزید بخور بدین

یا اینکه پیشونی و اطراف بینی رو پماد ریلکس بزنید بخور بدین یا سشوار بگیرین ببینین موثر هست!؟

مرنج و مرنجان♡
بله آب کافی میخوره نهارش هم چرب نیست فشارشم تنظیمه خودش میگه شاید به خاطر سرما باشه ولی فکر نکنم

دقیقا عصرا هوا سردتر میشه

دلیلش همینه

وگرنه اگه خدایی ناکرده چیز دیگری بود که الهی هیچ وقت نباشه از عصر به بعد که خودشو نشون نمیده

🙂❤️
حتما بدجورسرماخوردی سردردت ازاونه..رفتی دکتر؟سینوزیت داری یانه

خودم نه مامانم

نه نرفته دکتر 

اتقاقا کل خانواده به جز مامانم سرما خوردگی شدید گرفتیم ولی خو مامانم سرما نخورده که هیچ علائم سرماخوردگی ای نداره فقط همین سردرده

نمیدونم سینوزیت داره یا نه 🤦‍♀️

دقیقا عصرا هوا سردتر میشهدلیلش همینهوگرنه اگه خدایی ناکرده چیز دیگری بود که الهی هیچ وقت نباشه از عص ...

من قبلاها فشار خونم عصر به بعد بالا میرفت علایمشم سردرد هست مورمور شدن نوک زبان  درصورتی صبح تا ظهر فشار خونم رو میگرفتم نرمال بود

شاید سینوزیته سینوسهاشون ملتهب نشده؟داخل آب جوش قطره منتول یا کاه جو بریزید بخور بدینیا اینکه پیشونی ...

از کجا معلوم میشه سینوس‌هاش ملتهب شدن یا نه ؟

خودم نه مامانمنه نرفته دکتر اتقاقا کل خانواده به جز مامانم سرما خوردگی شدید گرفتیم ولی خو مامانم سرم ...

اگه سرماخوردگیتون از نوع کرونا بوده ممکنه از بین علایمش فقط سردردشو داشته باشه 

سردردش یه جوریه انگار مغز سر شناوره 

من قبلاها فشار خونم عصر به بعد بالا میرفت علایمشم سردرد هست مورمور شدن نوک زبان درصورتی صبح تا ظهر ...

خدا بهتون سلامتی بده

چون هوا سرده و مادر ایشون فقط علائمش سردرده اینو گفتم

🙂❤️