2777
2789
عنوان

راز خوشمزه شدن ابگوشتتون چیه

244 بازدید | 28 پست

چیکار میکنید جا میوفته و خوشمزه میشه. تو زودپز چند یساعت رو چه شعله ای میزارین؟ من هیچوقت اونجور که میخوام کاملا پخته نمیشه ابگوشتم 

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مثلا از ساعت ۴ میزارم بپزه تا ۸ شب 

یه قاشق میندازم تو ابش زودتر میپزه 


دیگه همین عصاره گوشت هم میزنم ابش سفت میشه با مخلفات

 یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

من زود پز ندارم تو قابلمه میپزم خیلیم خوب میپزه چیزای الکی و اضافی اضافه نکن همون دستور پخت قدیمی مث مادربزرگا  

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو زود پز درست نمیکنم گوشت گوسفندی و دنبه معرکش می‌کنه اگه قلم داشته باشی ک‌بهتر

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

استفاده از ماهیچه ران گوسفندی به اضافه دنبه گوسفندی

مواد اولیه مرغوب 

استقاده از لوبیا چیتی، گندم پوست کنده، فلفل دلمه کوچک..

اضافه کردن عصاره گوشت گوسفندی که از استخوان راسته گوسفند گرفتیم برای غلظت بیشتر..

و...

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

ما دقیق یکساعت می‌زارم تو زود پز نخود و گوشت رو بعدش پیاز و گوشت هارو تفت میدم زردچوبه و رب میزنم با فلفل قرمز و خیلی کم کاری بعدش اب زود پز رو میریزم و سیب زمینی میندازم یه ۳۰دیقه هم اونجا میجوشه سیب زمینی هام که پختن برمیدارن عالی میشه

مممممم

قلمه  با استخون گوسفندی با دو گوجه دمبه و سیب زمینی دو پیاز بعد اینا میندازی تو کاسه بعد پخت مغز قلمه خالی میکنی با دمبه و یدونه سیب زمینی و نخود کمی با زردجوبه میکوبی تو کاسه  بعد رب قاطیش میکنی میزاری بپزه نمک هم اضافه کن تمام

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792