جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دیگه همین عصاره گوشت هم میزنم ابش سفت میشه با مخلفات
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
استفاده از ماهیچه ران گوسفندی به اضافه دنبه گوسفندی
مواد اولیه مرغوب
استقاده از لوبیا چیتی، گندم پوست کنده، فلفل دلمه کوچک..
اضافه کردن عصاره گوشت گوسفندی که از استخوان راسته گوسفند گرفتیم برای غلظت بیشتر..
و...
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
ما دقیق یکساعت میزارم تو زود پز نخود و گوشت رو بعدش پیاز و گوشت هارو تفت میدم زردچوبه و رب میزنم با فلفل قرمز و خیلی کم کاری بعدش اب زود پز رو میریزم و سیب زمینی میندازم یه ۳۰دیقه هم اونجا میجوشه سیب زمینی هام که پختن برمیدارن عالی میشه
قلمه با استخون گوسفندی با دو گوجه دمبه و سیب زمینی دو پیاز بعد اینا میندازی تو کاسه بعد پخت مغز قلمه خالی میکنی با دمبه و یدونه سیب زمینی و نخود کمی با زردجوبه میکوبی تو کاسه بعد رب قاطیش میکنی میزاری بپزه نمک هم اضافه کن تمام