2777
2789

عکسشو میزارم

ساعت ۳۰۰ میلیونی

معرفی میکنم خدمتتون.این نازنین بهبودی خواهر نیلوفر بهبودیه که نیلوفر تو دهه هشتاد و نود به ج ن ده معروف بود هزااار تا دوست پسر داشتو...

اون زمان یادمه همه میگفتن این خرابه و فلان.الان بیا و ببین با خواهرش چه پولی پارو میکنن

این نازنین کوبید خودشو از نو ساخت.تو تمام استوریاش یا پز ماشین و لباسای میلیونی و زندگی لاکچریشو میده بدون هیچ استعداد خاصی...

اینم از تولدش ک ببین که کادوهایی گرفت

بعد من خر نشستم درس خودم نرفتم پسر بازی ک حرف نباشه پشتم

ارزش ها عوض شده

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا چندروز پیش توپیج نیلوفر بودم ازپسرش. فیلم میگرفت 2تایی توخونه بودن تویه خونه 200متریشاید بزرگتر میگم خدایا اینا مثلا چیکارمیکنن پول پارو میکنن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

آروم باش😐چرا انقد حرص میخوری 

پشت پرده این بلاگر ها هزار تا داستان هس هزار تا دروغ میگن تو همه رو کامل باور میکنی؟!

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

ببین اصلا کاری ندارم با حرف مردم وجدان خودت چی؟

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂