2777
2789
عنوان

مهمترین ویژگی های مرد جی هستن که زن بهش توجه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 96 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من همسرم اول ازدواج وضعیت مالی خوب نبود خانواده اش هم حامی نبودن اصلا ولی اخلاقش خوب بود منم دوستش ...

شما رفتی یه شفگغلی پیدا کنی کمک خرج بشی؟ چطور کمکش کردی؟ با خرجایی ک رو دستش گذاشتی و مجردی اون خرجارو نداشت،؟

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

مثلا اینکه زل نزنی مستقیم تو چشاش یابه اندامش توجه کنی نگاهاتو سعی کن بدزدی ازش یجا خیره نشی

خب این ک سخت نیس

میتونه ادا در بیاره

خیلی هم پولداره اماخسیسه. ده ساله بخواطر بچه هام دارم این وضعیتو تحمل میکنم.اما دیگه نمیتونم ...می‌خ ...

نگو عه

حرامه

جهنم

ببرش دکتر

کتاب بخون

فیلم بهش نشون بده سخنرانی ای چیزی

برو مشاوره

از بقیه کمک بگیر

دلا کن

ان شاالله بهتر میشه

چفدرم ک دخترا پول براشون مهم نیستهم خدارو میخوان هم خدماروپول و اخلاقاونوقت شما چی دارین

من کجا اسم پول آوردم 😐

خسیس بودن با پولدار بودن فرق داره خسیس یعنی وقتی میرن با هم بیرون دلش بیاد یه آبمیوه بگیره واسه نامزدش 🤕

برای خریدهای عروس خانوم حساب کتاب نکنه چون تازه عروس خرج داره وتا آخر عمر یادش میمونه 

یکی از اقوام خواستگاری داشت پولدار مولتی میلیاردر خونه اش 1000 متر ماشیناش تو پارکینگ نمیشد بشمری 

ولی سر خسیس بودن مرد بهم خورد  اون آقا سه تا دختر دیگه رو هم نامزد کرد وبهم خوردهمه سر خسیسی 

من کجا اسم پول آوردم 😐خسیس بودن با پولدار بودن فرق داره خسیس یعنی وقتی میرن با هم بیرون دلش بیاد یه ...

اوه حساب کتاب نکنه؟؟؟

ادمی ک پول دار نیس مجبوره حساب کتاب کنه

ادم عاقلم حساب کتاب میکنه

برو یه پول دار چیز پیدا کن