2777
2789
عنوان

مهمترین ویژگی های مرد جی هستن که زن بهش توجه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 96 پست
چرا همه گفتین پول واقعا 🤕مهمه ولی نه این همه که الویت اول باشه حالا میفهمم چرا انقدر طلاق زباده 😢

من همسرم اول ازدواج وضعیت مالی خوب نبود خانواده اش هم حامی نبودن اصلا  ولی اخلاقش خوب بود منم دوستش داشتم ولی کاری بود خیلی خیلی از این اخلاقش خوشم اومد و فنی بود و اهل خاله زنک بازی نبودم

پشتش وایستادم الان ماشالله به همه چیز رسیدیم ظاهرش هم معمولی ولی به چشم من زیباترینه 

ادب و فهم و قیافه داست و پول ندلشت چیهمه رو داری؟اگر پول داری پول اونو میخوایدچکاراگر پول نداری پول ...

چرت و پرت نگو 

شما چیزی واسه ارائه نداری چرا مغلطه میکنی 

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از کارت شوهرم 70هزارتومن برداشتم قرص خریدم .دیروز تا حالا بامن حرف نمیزنه...خدایا این شد زندگی ؟

اجازه میگرفتی خب

ببین اخلاقش چطوره

از چی ناراحته؟

خب درسته کهر جالبی نیست ولی ببین اخلاقش چطوره

شاید پول نداره

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

من از کارت شوهرم 70هزارتومن برداشتم قرص خریدم .دیروز تا حالا بامن حرف نمیزنه...خدایا این شد زندگی ؟

چ قددددددد ببخشیدا البته گداعه

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

اجازه میگرفتی خبببین اخلاقش چطورهاز چی ناراحته؟خب درسته کهر جالبی نیست ولی ببین اخلاقش چطورهشاید پول ...

خیلی هم پولداره اماخسیسه. ده ساله بخواطر بچه هام دارم این وضعیتو تحمل میکنم.اما دیگه نمیتونم ...می‌خوام خودموبکشم